Ekonomi Garanti Bonus 18’inci yaşını kutluyor

Garanti Bonus 18’inci yaşını kutluyor

19.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Garanti Bonus 18’inci yaşını kutluyor

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, “Garanti’nin gururu Bonus, 2000’den bu yana, bedavası, seveni ve kullananı en bol kredi kartı olarak yoluna devam ediyor. Başarımızın temelinde, müşteri ihtiyaçlarını doğru anlamak ve ihtiyaca göre doğru zamanda doğru ürünü sunmak geliyor” dedi.

Haberin Devamı

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın kredi kartı Bonus, Türkiye’de ilk defa bir kredi kartı platformu olarak da hizmet veren ve Garanti’nin dışındaki diğer bankalarla birlikte toplam 10 milyon kişi tarafından kullanılan Bonus, 18’inci yaşında Türkiye’de kredi kartı kullanan her 3 kişiden birinin cüzdanında yer alarak ödeme sistemlerinin en önemli oyuncularından biri oldu.

E- ticarette lider

Bonus ile en fazla market, benzin ve giyim sektöründe harcama yapılıyor. Türkiye çapında 500 binin üzerinde üye iş yerinde bonus kazanma şansı olan kullanıcılar, kazandıkları bonuslarla bedava alışverişin keyfini çıkartıyorlar. Bonus’la kazanılan bonuslar ise en fazla akaryakıt sektöründe kullanılıyor. Her ay 350’den fazla kampanya yapılan Bonus, aynı zamanda Türkiye tarihinde kampanya ile ev veren ilk kredi kartı markası olma özelliğini de elinde tutuyor.

Haberin Devamı

Mobil cüzdan uygulaması BonusFlaş, yaklaşık 5 milyon indirilmeyle Türkiye App Store’daki en popüler uygulamalardan. Bonus e-ticarette de lider konumunda bulunuyor.