Gardırobumda Ne Eksik?

Her kadının gardırobunda kesin olması gereken kıyafetler nelerdir?

Herkesin gardırobunda birçok şeyle rahatlıkla uyan ve en sık giydiği kıyafetleri vardır. Ama hepinizin bildiği gibi böyle hem kendinize yakışan hem her kıyafete uyan hem rengi solmayıp kumaşı eskimeyen hem de kesimi tam gönlünüze göre olan ürün bulmak neredeyse dünyanın en zor işi.

Peki gardırobunuzda neler bulundursanız son dakika hazırlıklarında işiniz kolaylaşır? Ya da her sabah ne giysem stresinizi azaltır?

Mutlaka iyi kalite, hemen bollaşmayan ve rengini kaybetmeyen, değişik renk ve tonlarda birkaç tane Jean pantolon birinci sırada yerini alıyor. Hem hafta sonu ve akşam programlarında hem de Cuma günleri iş yerinde imdadınıza yetişen Jean pantolonlar her zaman işinizi kolaylaştırır. İster üzerine gömlek ceket, ister bir t-shirt, isterse bir büstiyer ile hemen evden çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Blazer ceket her zaman bir gardıropta olmazsa olmazların başında gelir. Ceketler yapıları gereği birçok kusuru kapatıp, net bir görüntü oluşturduklarından her ortamda sizi güvenli ve şık hissettirirler. İster kumaş, isterse Jean pantolonlarla her ortama şıklıkla katılmanıza olanak sağlar. Mini etek ve şortlarla çok rahat kombinlenirler.

Beyaz ve siyah t-shirtler yine en önemli parçalardan. Hemen hemen her giyim tarzının tamamlayıcısı olan bu sade parçaların ne yazık ki hem iyi kalite, hem uygun fiyatlı hem de kesimi tam istediğiniz gibi olanını bulmanız neredeyse imkansız. O yüzden alışverişe çıkmamış bile olsanız herhangi bir mağaza önünden geçerken gözünüz açık olsun. Değişik marka ve kesimlerde t-shirtler almaktan çekinmeyin. Deneme yanılma yolu en güzel yoldur. Gardırobunuza severek giyeceğiniz düz renk birkaç t-shirt için yer açın.

Kesinlikle göğüslerinizin yapısına uygun ve dayanıklı bir sütyen gardırobun en önemli parçası. Hem rahat, hem kesim ve duruş olarak size yakışan, hem de kıyafetlerinizin içinde mükemmel görünecek bir sütyene yatırım yapmaktan kaçınmayın.

Beyaz ya da bej tonlarda şık bir bluz veya gömlek, her kıyafete uyum sağladığı gibi zamansız parçaların incisi olarak gardırobunuzun baş köşesinde asılı olmalı. İş, yemek, gezme her alanda giyebileceğiniz güzel bir bluz ne giysem krizinizin bir numaralı ilacı olacaktır.

Haberin Devamı

Yine olmazsa olmazların kraliçesi siyah deri ceketler en önemli parçalardan. Gardırobunuzda mutlaka dar kesim, şık ve gerçek deri bir ceket bulundurun. Gece elbisesinden, kot pantolona hemen hemen her şeyin üzerine rahatlıkla giyeceğiniz iyi bir deri ceket hayatınızı çok kolaylaştıracaktır.

Dikişsiz iç çamaşırları her gardıropta olmalı. Kıyafetlerin üzerinden görünen kocaman ve kabarık detaylı çamaşırlar, kumaş pantolon ya da dar bir etek giydiğimizde sorun çıkartabilirler. Daha pürüzsüz, zayıf ve şık görünmek için birkaç dikişsiz çamaşır elinizin altında olmalı.

Yine rahat ama şık bir babet ve yürüyebildiğiniz yükseklikte bir çift topuklu ayakkabı gardırobunuzun en önemli parçalarından. Ayakkabı kalitesi her zaman söylediğim gibi hem ayak sağlığı hem de uzun süreli kullanım açısından çok önemli.

Haberin Devamı

Şık ve tarzınıza uygun bir iş çantanı olmazsa olmaz.

Ve son olarak tabii ki siyah sade küçük bir elbise gardırobunuzun en önemli kurtarıcılarından olacağından kendinize en yakıştırdığınız kesimde bir elbise aramaya hemen başlayın.

www.bukre.co.uk