Editörün Seçtikleri Garnier’nin yeni marka elçisi Demet Özdemir'den anında güzelliğin sırrı

Garnier’nin yeni marka elçisi Demet Özdemir'den anında güzelliğin sırrı

10.02.2017 - 14:30 | Son Güncellenme:

Garnier’nin yeni marka elçisi Demet Özdemir, katıldığı basın toplantısında Garnier ile iş birliğini ve anında güzellik için pratik çözüm sunan Garnier BB Krem’i anlattı.

Garnier’nin yeni marka elçisi Demet Özdemirden anında güzelliğin sırrı

Garnier; tüm rutin güzellik adımlarını tek bir üründe birleştiren Garnier BB Krem’in tanıtımını, yeni marka elçisi olan Demet Özdemir ile gerçekleştirdi. Güzelliği, yüksek enerjisi ve oyunculuğu ile adından söz ettiren Garnier’nin yeni marka elçisi Demet Özdemir; sahip olduğu kusursuz görünümün sırrını ve çantasından ayırmadığı eşyalarını paylaştı.

Haberin Devamı

Demet Özdemir, Garnier ailesine katıldığı için yaşadığı mutluluğu aktarırken: “Sizlerin karşısına Garnier’nin marka elçisi olarak çıkıyor olmaktan dolayı çok mutluyum! Bildiğiniz üzere Garnier, her kampanyasında saf ve doğal güzelliği ön plana çıkaran, her ürünü ile de gerçek güzelliğin duru görünüm olduğunu vurgulayan bir marka. Benim güzellik anlayışım da bu doğrultuda Garnier ile birebir uyuşuyor. Ben de doğal güzelliğin gücüne inanıyor ve hayatın bu şekilde tadını çıkarmaya çalışıyorum. Oldukça güzel bir enerji ile başlayan işbirliğimizin ilerleyen dönemlerde de yine çok keyif alacağımız; başarılı projelerle devam edeceğine inancım sonsuz.

İlk projemiz cilt bakımının kült ürünü Garnier BB Krem için oldu. Sizlerin kamera arkası görüntülerini de izlediğiniz çok eğlenceli bir çekim gerçekleştirdik. Sanırım Garnier BB krem’im çantamın neden vazgeçilmezlerinden biri olduğunu çok net anlatan bir film oldu” dedi.

Haberin Devamı

Lansman esnasında güzellik sırlarını açıklayan Garnier’nin marka elçisi Demet Özdemir: “Günlük hayatımda doğal ama bakımlı görünmeyi tercih ediyorum. Özellikle de işim gereği günün her saati daha özenli görünmemi sağlayacak, anında güzellik sunan bir ürünün hep benimle olmasına dikkat ediyorum. Bu anlamda bir anda ortaya çıkan toplantılar, fotoğraf çekimleri ve buluşmalar için benim de ufak bir sırrım var… Her nereye gidersem gideyim; küçük aynamı, telefonumu, parfümümü, aileme ait bir fotoğrafı ve cüzdanım ile birlikte Garnier BB Krem’imi çantamdan ayırmıyorum. Yani çantamın vazgeçilmezlerine uzun süre önce Garnier BB Krem de eklendi ve ondan vazgeçemiyorum! Hem de 5 etki bir arada. Oldukça pratik bir ürün. İstediğim an, anında kusursuz görünebiliyorum” dedi

Lansman kapsamında gerçekleştirdiği konuşmasında Garnier Pazarlama Direktörü Sn. Merve Atuk: “Bugün burada Garnier’nin marka felsefesini ve değerlerini çok güzel yansıttığına inandığımız yeni marka elçimiz Demet Özdemir ile birlikte karşınızdayız. Doğal güzelliği, enerjisi ve sempatikliğiyle dikkatleri üzerine toplayan, son yılların parlayan yıldızı olarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Demet Özdemir’in yeni marka elçimiz olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Demet ile çok hızlı bir başlangıçla şimdiden çok keyifli işlere beraber imza atmaya başladık. Bunlardan ilki Türk kadınlarının vazgeçilmesi olan Garnier BB Krem içindi. Her kadın kusursuz bir cilde sahip olmak, güzel olmak ister. Ancak bu güzelliğe nasıl ulaşıldığı asıl hikayenin yattığı yerdir. Biz Garnier olarak, tüketicilerimize, doğal aktif içeriklerle zenginleştirilmiş, pratik, yenilikçi ürünler sunmaya ve güzelliğin herkes için ulaşabilir olması gerektiğine inanıyoruz. İşte bu felsefe, 5 etkiyi birarada barındıran ve anında kusursuz bir cilde kavuşmanızı sağlayan Garnier BB Krem’in lanse edildiği günden bugüne kadarki başarısının ardında yatıyor. Garnier BB Krem’i çantalarımızın vazgeçilmez ürünü yapan da bunlar” dedi.

Haberin Devamı

Garnier Cilt Bakımı’nın Büyüyen Markası

Kozmetik devi L’Oréal bünyesindeki Garnier ilk olarak saç boyaları ile daha sonra cilt bakımında Garnier Skin Naturals ürünleri ile Türkiye pazarında yerini aldı. Türkiye’de bugün cilt bakımı, saç boyaları ve güneş koruyucu kategorilerinde faaliyet gösteren Garnier, doğal güzelliği herkes tarafından ulaşılabilir hale getirerek kendinizi her gün daha iyi hissetmenizi sağlamayı kendine misyon edinmiştir. Garnier ürünleri doğadan gelen aktif maddeler içerir ve ürünlerinin yapısı, kokusu, eşsiz ambalajları bu duygulara hitap edebilmek için tasarlanmıştır.

Yazarlar