Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Bitlis'te Toplanacak

Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Bitlis'te Toplanacak

16.11.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Bitliste Toplanacak

BİTLİS (AA) - Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu üyesi 14 ildeki cemiyet başkanları ve üyeleri, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM) ev sahipliğinde Bitlis'te toplanacak.

Haberin Devamı

Başkanlar Kurulu Bölge Toplantısı kapsamında Bitlis'te bir araya gelecek cemiyet başkanlarına, 3 gün boyunca kent tanıtılacak.

BİGACEM Başkanı Özcan Çiriş, yaptığı açıklamada, bölgedeki 14 ilin gazeteciler cemiyeti başkanı ve temsilcilerini 3 gün boyunca misafir edeceklerini söyledi.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Başkanlar Kurulu Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yaptıklarını belirten Çiriş, şunları kaydetti:

"Cemiyetimiz ev sahipliğinde 17-19 Kasım'da Tatvan ilçemizde düzenleyeceğimiz toplantıya Ağrı, Ardahan, Kars, Muş, Hakkari, Erzincan, Erzurum, Van, Iğdır, Bingöl, Elazığ, Tunceli ve Malatya illerimizdeki gazeteciler cemiyeti başkanı ve temsilcileri katılacak. Toplantı vesileyle ilimizde ağırlayacağımız misafirlerimize hem ilimizi tanıtacağız, hem de önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmış olacağız. Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Feridun Fazıl Özsoy başkanlığındaki toplantıda ise, bölge gazetecilerinin sorun ve sıkıntılarını masaya yatırarak, bu sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunacağız."