Balıkesir GAZİ BİGADİÇ

GAZİ BİGADİÇ

06.02.2016 - 10:49 | Son Güncellenme:

.

GAZİ BİGADİÇ

Türkiye’nin doğusunda terörle mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda son 10 günde Balıkesir’in Bigadiç ilçesine kayıtlı 3 asker yaralandı.
Türkiye’nin doğusunda terörle mücadele devam ederken, 50 bin nüfuslu Balıkesir’in Bigadiç ilçesi peş peşe gelen yaralı asker haberleri ile sarsıldı. 10 gün içinde Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 3 askeri gazi olan Bigadiç’te vatandaşlar askerlerin sağlığına kavuşması için dualar edip hayırlar yaptı. İlk olarak Uzman Çavuş Hasan Talay’ın ağır yaralandığı haberi ilçeye ulaştı. Ardından Astsubay Yusuf Ayan’ın çatışmada yaralandığı haberi duyulurken, son olarak önceki gün Çekirdekli kırsal mahallesine kayıtlı Mehmet Sevinç’in gazilik haberi geldi.
Terörle mücadelede 10 günde 3 gazi veren ilçede vatandaşlar yaralı askerlerin sağlığına kavuşmaları için dualar ederken, Ocak ayı sonunda ve Şubat ayı başında Bigadiç’e ulaşan 3 gazi haberinin yanı sıra Balıkesir’e 2 şehit haberi geldi. Susurluklu Özel Harekat Polisi Zekeriya Bilgen ve Sındırgılı Astsubay Ahmet Semerci’nin şehadet haberleri Balıkesir’i yasa boğdu.