Ege Gazi Hastanesi yurtdışı hizmet ağını genişletiyor

Gazi Hastanesi yurtdışı hizmet ağını genişletiyor

30.03.2017 - 03:39 | Son Güncellenme:

Op. Dr. Sami Cebelli, “Saç ekimi, estetik, plastik cerahi, üroloji, kalp damar tedavisi için gelen hastalarımızın sayısı sürekli artıyor” dedi.

Gazi Hastanesi yurtdışı hizmet ağını genişletiyor

Özel İzmir Gazi Hastanesi kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı operasyonlar ve tedavilerle kanıtladığı başarısını yurtdışına taşıdı. Özellikle saç ekimi, obezite cerrahisi, genel cerrahi ve diğer branşlarda sağlık turizmi kapsamında hasta kabul ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Sami Cebelli hastanenin yurt dışı faaliyetleri ve genel cerrahi polikliniğindeki yeni gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Dr. Cebelli, şunları söyledi: “Saç ekimi, estetik ve plastik cerrahi, üroloji, kalp damar cerrahisi branşlarında son yıllarda yurt dışından hastalar gelerek hastanemizde tedavi olmaya başladılar. Şimdi buna genel cerrahi alanını da ekleyerek obezite ve metabolik cerrahi başta olmak üzere genel cerrahinin tüm alanında hastalarımıza hizmet veriyoruz. Obezite tedavisi, bir ekip işidir. Ameliyat öncesi ve sonrası dönem, hastanın hastane de kalış süresi, ameliyat sonrası beslenme de hasta, cerrah, hemşire, diyetisyen birlikte hareket etmelidir. Ameliyattan sonra hastalarımızın beslenme takiplerini diyetisyenimiz yapmaktadır. Diyet ve spor öneriyoruz.”

Tiroid cerrahisi

Op. Dr. Cebelli, “Tiroid ameliyatlarında bu risk vardır. Bunun önüne geçebilmek için ameliyat sırasında ses tellerini monitörizasyonunu yapıyoruz. Bu monitör sayesinde hastanın ses tellerini kaybetme riskini minimuma indiriyoruz” diye konuştu.