Cadde Gazi Koşusu'na ünlü akını

Gazi Koşusu'na ünlü akını

28.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Veliefendi Hipodromu’ndaki Gazi Koşusu, magazin dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Ünlüler, sıcak havaya rağmen yarışları keyifle takip ettiler

Gazi Koşusuna ünlü akını

Işın Karaca, Yasemin Yalçın, Fazıl Say ve Emre Karayel, önceki gün düzenlenen geleneksel koşuda hazır bulundular. Atlara meraklı olduğu bilinen Karaca, tribünlerin en heyecanlı seyircisiydi. Yerinde duramayan şarkıcı, “Bu sakin halim. Çok özel bir koşu izliyoruz. Atlar hayatları boyunca sadece bir defa bu koşuda yer alabiliyor ve üç yıl buna hazırlanıyorlar. Panik atağım var, siz beni bir de atım yarışırken görün, kendimi kaybediyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

2 bin 400 metre mesafe üzerinden çim pistte gerçekleştirilen Gazi Koşusu’nda 20’si erkek, 2’si dişi olmak üzere toplam 22, üç yaşlı safkan İngiliz tayı birincilik için mücadele verdi.

Gazi Koşusuna ünlü akını

25 bin yarışseverin takip ettiği koşunun galibi Ahmet Güzelocak’ın sahibi olduğu Graystrom adlı safkan oldu. Jokey Ahmet Çelik, kupayı kaldırmaya hak kazandı.

Yarışı sevgilisiyle izledi

Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşen Gazi Koşusu renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü piyanist Fazıl Say, yarışı sevgilisiyle izledi. Kupon yatırdığı atın birinci gelmesiyle yüzü gülen Say, bir ara telefonuyla kazanan atın videosunu çekti.

Gazi Koşusuna ünlü akını