Gaziantep GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

01.07.2016 - 16:23 | Son Güncellenme:

.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Hırvatistan Birinci lig takımlarından Istra 1961’den orta saha oyuncusu Damir Zlomislic’i transfer etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak’ın makamında gerçekleşen imza töreninde orta saha oyuncusu Damir Zlomislic ile 1+2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Başkanı Osman Toprak, "Hırvatistan’dan Damir orta saha oyuncusu ön liberoda oynayan, kulübümüze ciddi katkı sunacağına inandığımız bir kardeşimizi daha transfer ediyoruz” dedi
Takımın ihtiyaçlarına göre transfer yaptıklarını belirten Toprak, “Bu yıl yapmış olduğumuz transferleri takımın ihtiyacına göre en ince detayını gözeterek yapıyoruz. Bülent Bölükbaşı hocamızın, Ali Güneş hocamızın bize sunmuş olduğu raporlar doğrultusunda takımın bütçesini de göz önünde bulundurarak en iyi transferleri yapmak için gayret ediyoruz. Damir ile de bu gün anlaşmayı sağladık. Damir’in kulübümüze ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Şehrimize hoş geldin diyorum. Büyükşehir Belediyespor’a da inşallah katkısı olacağından hem kendisi açısından hem bizim açımızdan hayırlı olur. Tekrar hoş geldin diyorum” şeklinde konuştu.
Hırvatistan Birinci lig takımlarından Istra 1961’den Gaziantep ekibine gelen Damir Zlomislic ise mutlu olduğunu belirterek, “Düşüncelerim kulüp için çok olumlu. Kulübümüz bu ligde hep üst sıralara oynamak isteyen ve hedefi olan bir kulüp. Umarım takımızı için benim için güzel bir sezon olur. Sabırsızlıkla ilk maçımızı bekliyorum” dedi.