Gaziantep Gaziantep Polis Gücü Hokey Takımı Avrupa Yolcusu

Gaziantep Polis Gücü Hokey Takımı Avrupa Yolcusu

10.02.2018 - 10:30 | Son Güncellenme:

.

Gaziantep Polis Gücü Hokey Takımı Avrupa Yolcusu

Gaziantep ve Türkiye’nin gururu haline gelen ve dünya hokey camiasının yakından tanıdığı Gaziantep Polis Gücü Spor Hokey takımının Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasında Türkiye’yi temsil edeceğini ifade eden Mehmet Kaplan, takımın son hazırlıklarını yaptığını ve başarılı olmak için Prag’a gideceğini söyledi.
Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonu Gaziantep Polis Gücü Spor Çek Cumhuriyeti Başkenti Prag’da 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasında ( Eurohockeyİndoor Club Challenge I, Men) Türkiye ve Gaziantep’i temsil etmek üzere katılacak. Avrupa’da uluslararası müsabakalarda sık sık adını duyuran Gaziantep Polis Gücü kız ve erkek takımları 2018 yılında da geleneği bozmayarak Avrupa ve dünya liglerinde maçlara çıkacak. Gaziantep Polis Gücü Sporun güçlü bir kulüp olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Kaplan, takımın Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvası öncesi hazırlıklarını tamamladığını ve Türkiye’nin şampiyon olabilmesi için maçlara çıkacaklarını ifade ederek, “Takımımız Türkiye Salon Hokeyi Şampiyonu oldu ve Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. 16-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Salon Turnuvasıyla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. Son antrenmanlarımızı yapıyoruz. Gaziantep Polis Gücü Spor kafilesi 14 Şubat 2018 Çarşamba günü Prag’a hareket edecek. Burada ki rakiplerimiz güçlü ve teknik imkanlara sahip takımlar. Ancak bu takımlarla biz bir çok şampiyonada karşılaştık ve hepsini yakından tanıyoruz. 8 takımın yarışacağı turnuvada Gaziantep Polis Gücü Spor Çek Cumhuriyeti, Portekiz, Ukrayna, Galler, Macaristan, Slovakya ve Slovenya takımları ile mücadele edecek. Prag’da ülkemizi ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Takımıma ve sporcularıma güveniyorum” dedi.
Polis Gücü Spor Kulübü Avrupa şampiyonasına abone
Gaziantep Polis Gücü Sporun dünya genelinde tanınan bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Kaplan, Prag sonrası Mayıs ayında da yine Avrupa’da 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında da kız ve erkek takımlarının yarışacağını açıklayarak, “Mayıs ayında Kız Hokey Takımımız Viyana’da Erkek takımımız ’da Kopenhag da Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında mücadele edecekler. Bunlarla da ilgili çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.