Gaziantep Gaziantep'te 2 Bin Aileye Ramazan Yardımı

Gaziantep'te 2 Bin Aileye Ramazan Yardımı

21.05.2018 - 14:41 | Son Güncellenme:

.

Gaziantepte 2 Bin Aileye Ramazan Yardımı

GAZİANTEP (AA) - Uluslararası İslami Yardımlaşma Derneği (ULİSYAR) ile İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İyilikder) iş birliğiyle 2 bin aileye gıda kolisi dağıtıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

İyilikder'den yapılan açıklamaya göre, Mütercim Asım Yardım Merkezi’nde gerçekleştirilen yardımlarda temel gıda maddesi dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ULİSYAR Türkiye Sorumlusu İbrahim Al Yahyawi, tüm dünyada muhtaçlara yardımlarda bulunduklarını belirterek, onlara ulaşmak için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Gaziantep'te de 2 bin aileye yardım yaptıklarını anımsatan Al Yahyawi, "Gıda paketlerinde 5 kg pirinç, 2 kg kırmızı mercimek, 2 kg bulgur, 2 litre ayçiçeği yağı, 2 kg makarna, 1 kg tel şehriye, 2 kg hazır sebzeli çorba, 1 kg domates salçası, 2 kg çay şekeri, 5 kg un bulunuyor. Ramazanda sonra da yardımlarımız devam edecek. Bu yardımların ulaştırılmasında emeği geçen özellikle İyilikder’in ekibine şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gaziantep İyilikder Bölge Sorumlusu Talip Çelik de ramazan yardımlarına başladıklarını, Türk ve Suriyeli ayırt etmeksizin dağıtım yaptıklarını kaydetti.

Ayın 24’ünden itibaren ramazan sonuna kadar 15 bin çocuğa kıyafet yardımı yapacaklarını belirten Çelik, aynı şekilde gıda yardımlarının da devam edeceğini bildirdi.