Gaziantep GAZİANTEPSPOR’DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

GAZİANTEPSPOR’DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

17.09.2014 - 12:22 | Son Güncellenme:

.

GAZİANTEPSPOR’DA FENERBAHÇE MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Spor Toto Süper Lig’de bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, bu maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.
Sabah saatlerinde Celal Doğan Tesisleri’nde, teknik direktör Okan Buruk ve yardımcılarının koordinesinde sahaya çıkan futbolcular, antrenmana düz koşu ve açma germe egzersizleri ile başladı. Kırmızı-siyahlılar antrenmanın ana bölümünde ise kuvvet ve denge çalışması yaptı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Sivasspor’u mağlup eden ve kendi evinde Kayseri Erciyesspor karşısında 2-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-2 bitiren kırmızı-siyahlı ekip, Fenerbahçe maçına mutlak puan için çıkacak. Sabah ve akşam iki ayrı antrenman yapan Gaziantepspor’da hasta olan İbrahim Akın antrenmanlara katılamıyor.
Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe deplasmanından mutlak puanla dönmek istediklerini ifade ederek, “Ligin ikinci maçına çıkarken 6 puan hedefimiz vardı. Olmadı ama 2-0’dan sonra kazanılan 1 puan da çok önemli bizim için. Ligde her puanın önemi büyük ve şu anda 4 puanımız var. Lig yeni başladı, yeni bir takımız, her hafta oyuncularımızı daha iyi tanıyoruz, daha iyi görüyoruz. Kendi eksiklerimizi görüyoruz. Bunları görürken puan toplamak da bizim için önemliydi. İlk 2 haftada bunu yaptık, inşallah 3. haftada deplasmanda oynayacağız. Fenerbahçe gibi büyük bir takımın karşısında puan almak istiyoruz. Sahaya çıkıp güzel bir futbolla şehrimize inşallah puanla dönmek istiyoruz” dedi.
Ligin biraz durgun başladığını ve takımların tam olarak forma giremediğini ifade eden teknik direktör Buruk, “Birçok takım kendi performansını sahaya tam olarak yansıtamıyor. Aynı şeyi bizde yaşıyoruz. Ama ligin en oturmuş kadrosu Fenerbahçe’de. O yüzden bu anlamda en şanslı takım Fenerbahçe. Onlarda 2 haftada 4 puan topladılar. Belki oyun olarak geçen seneki ritmi tutturamadılar ama çok hazır bir takım. Sonuç olarak otomatikleşmiş bir takım var karşımızda. Biz de gereken önlemlerimizi alıp bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.