Mersin GAZİLERDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

GAZİLERDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

17.04.2014 - 12:08 | Son Güncellenme:

.

GAZİLERDEN BAŞKAN TOLLU’YA ZİYARET

Erdemli Belediye Başkanlığına yeniden seçilmesinin ardından yoğun bir şekilde tebrik ziyaretlerini kabul eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Kemal Cındız ve beraberindeki heyet ziyaret ederek, başkanlığa yeniden seçildiği için tebrik ettiler.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimle Erdemli Belediye Başkanlığını yeniden kazanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mazbatasını almasının ardından vatandaşların, kurum ve kuruluş yetkililerinin tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şubesi Başkanlığını da bir ziyaret gerçekleştirdi. Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ve beraberindeki heyet, Başkan Tollu’yu Erdemli Belediye Başkanlığına yeniden seçildiği için tebrik ederek başarılarının devamını dilediler. Başkan Cındız, Başkan Tollu’nun son 5 yıl içerisinde gazilere ve şehit ailelerine son derece önem verdiğini dile getirerek, teşekkür etti.
Başkan Tollu ise gazilere bu nazik ziyaret için şükranlarını sunarken, "Bu zor görev esnasında hayır dualarınızı üzerimizden eksik etmeyin. Gaziler ve şehit ailelerine bundan sonra da aynı hassasiyet ve duygularla gerekli önemi vereceğiz. Onlar bize emanettirler. Bizler bu emanete namusumuz gibi sahip çıkıyoruz. Yeni dönemde de gazilerimiz ve şehit ailelerimizle ilgili güzel uygulamalarımız olacak. Hep birlikte el ele verip, memleketimiz için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah” dedi.
Ziyaret sonunda gaziler, Belediye Başkanı Tollu’ya günün anısına derneğin flamasını armağan ettiler.