İstanbul GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN “YAZA MERHABA” ETKİNLİĞİ

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN “YAZA MERHABA” ETKİNLİĞİ

27.05.2016 - 17:13 | Son Güncellenme:

.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN “YAZA MERHABA” ETKİNLİĞİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçe sokaklarının temiz ve güzel görünmesi amacıyla düzenlediği etkinlikte ‘Yaza Merhaba’ dedi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin daha güzel, temiz ve bakımlı görünmesi ve bu konuda vatandaşların bilinçlendirilmesi amacıyla ‘Yaza Merhaba Etkinliği’ düzenledi. Karadeniz Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte temizlik işçileriyle birlikte katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta bir yürüyüş gerçekleştirdi. Ellerinde “Sağlıklı bir geleceğin yolu, temiz bir çevreden geçer”, “En güzel temizlik kirletmemektir”, “Yaşadığım sokağa önce ben sahip çıkmalıyım”, “Gaziosmanpaşa bizim evimiz, evimizi temiz tutalım”, “Sevgi çiçek açmayan yere uğramaz. Sokağımızı temiz tutalım” gibi sloganlar taşıyan temizlik işçileri Başkan Usta’yla birlikte cadde ve sokaklarda vatandaşlarla buluştu. Çevreyi temiz tutmanın öneminin vurgulandığı etkinliğe vatandaşların da büyük bir destek verdiği görüldü.
Konuyla ilgili konuşan Başkan Usta, “Gaziosmanpaşa halkının temiz bir çevreye ne derece destek verdiğini bu etkinliğimizde gördük. Sokaklarımıza zamansız çöp çıkarılmaması, çevreyi kirletmemeye özen gösterilmesi hepimiz için büyük önem taşıyor. Çocuklarımız daha güzel sokaklarda oyun oynayabilmeli. Bizler baharın müjdecisi çiçeklere bakarak, onları kokusunu alarak bu güzel günlerin keyfini çıkarabilmeliyiz. Bu yüzden de, sokaklarımızın temiz ve bakımlı olması önemli. Ben bu konuda duyarlı olan vatandaşlarımıza bizimle birlikte ‘Yaza Merhaba’ dedikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yazarlar