Gaziantep Gazişehir Gaziantep - Giresunspor Maç Sonu Açıklamalar

Gazişehir Gaziantep - Giresunspor Maç Sonu Açıklamalar

14.10.2017 - 20:24 | Son Güncellenme:

.

Gazişehir Gaziantep - Giresunspor Maç Sonu Açıklamalar

1-1’lik beraberlikle biten Gazişehir Gaziantep-Giresunspor maçının ardından her iki teknik direktör açıklamalarda bulundu.
Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, 8 maçlık periyotta ilk kez bu kadar kötü oynadıklarını belirterek, “Buraya gelirken maçın zor olacağını biliyorduk. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle tempomu yakalamaya çalıştık. 8 haftalık periyotta ilk defa bu kadar kötü oynadık. Deplasmandan aldığımız 1 puan bizim için iyi oldu” dedi.
Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise, ileriye dönük umutlarının arttığını vurgulayarak, “Bu maçı kazanmayı çok istedik. Çıkış maçı olarak gördük. Ama maalesef olmadı. Ama fiziksel dokunuşlar yaptık. Bunun psikolojik anlamda faydasını gördük. Maçın geneline baktığımız zaman, rakibe hiç pozisyon vermedik. Yediğimiz Golde serbest vuruştan geldi. Biz çok net pozisyonlar yakaladık ama atamadık. Oyuncularımı kutluyorum. Bugün üzgünüz, kazanmayı hak etmiştik. Ama mutluyuz, ileriye dönük umutlarımız arttı” diye konuştu.