Teknoloji Gear VR Satışları Son Sürat Devam Ediyor

Gear VR Satışları Son Sürat Devam Ediyor

13.05.2016 - 14:29 | Son Güncellenme:

Ön siparişe açıldığı günden bu yana rekor sayıda sipariş alan Gear VR, geçtiğimiz aydan bu yana yeni bir rekor daha kırmış durumda…

Gear VR Satışları Son Sürat Devam Ediyor

Başlangıçta sessiz sedasız geliştirilme süreci yaşayan ancak resmi olarak duyurulduktan sonra tüm gözleri üzerine çekmiş olan Gear VR, siparişleri ile şimdiden yeni bir rekor kırdı. Geçtiğimiz ay ön siparişe açılan ve belli başlı bölgelerde önceden satın alınabilir olan gözlük, açıklanan bilgilere göre yeni bir satış eşiğini gerisinde bırakmış bulunmakta.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre sanal gerçeklik gözlüğü Gear VR, nisan ayından günümüzde kadar geçen süre boyunca tam 1 milyon adet ön sipariş almış durumda. Üstelik bu sayı her geçen gün artıyor. Zira sektör içerisinde bir hayli iddialı olan gözlük, popüler olduğu gibi kazandığı güven ile birlikte daha fazla kişinin tercihi olmakta. Nitekim Oculus VR kurucusu, bahsi geçen gelişme karşısında sanal gerçekliğin kabullenilmesi ve adaptasyon süreci için oldukça büyük bir haber yorumunda bulundu.

Rakipler boş durmuyor

Sanal gerçeklik pazarına kendi geliştirdikleri gözlükler ile dahil olmak isteyen daha birçok firma bulunuyor. Bunlardan LG ve buna benzer firmalar gözlüklerini görücüye çıkardılar. Ancak HTC, Microsoft ve Sony gibi deneyimli firmaların da piyasaya çok yakında dahil olması bekleniyor. Yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.