Ege For You Suit”te yüzde 1 peşinat

For You Suit”te yüzde 1 peşinat

19.02.2017 - 03:28 | Son Güncellenme:

Çiğli’de Katal İnşaat ve Murat Gökçekaya Kuyumculuk işbirliğiyle yapımı devam eden “For You Suite”te “Yüzde 1 peşin, 1+1 senin” dönemi başladı.

For You Suit”te yüzde 1 peşinat

Tamamı 1+1 dairelerden oluşan projeye yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Projenin yüzde 85’inin satışı tamamlandı. Kalan yüzde 15’lik bölümde peşinatı olmayan müşterilerimize de yardımcı olabilmek için ‘Yüzde 1 peşin, 1+1 senin’ kampanyasını başlattık. 2 bin 100 lira peşinatla ev sahibi yapıyoruz. İlgilenen misafirlerimizi dairelerimiz tükenmeden satış ofisimize bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

2.100 TL yeterli

Çiğli’de 65 metrekare ve 75 metrekarelik 325 adet 1+1 bağımsız bölümden oluşan proje, renkli ve görüntülü intercom sistemi, kapalı otopark, OGS ile araç giriş-çıkışı, 3 açık yüzme havuzu, güneşlenme ve dinlenme alanları, elektrikli panjur, merkezi yangın ihbar ve uyarı sistemi, özel tasarım mutfak, ankastre mutfak seti, yerden ısıtma sistemi, banyo ve mutfaklarda 1. sınıf armatürler, ısı ve ses yalıtımlı duvarlar, modern bahçe peyzajı, Fitness Salonu ve 24 saat güvenliğiyle misafirlerine konforlu bir yaşamın kapısını aralıyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler sadece 2 bin 100 TL peşinat ile ev sahibi olabilme şansını yakalayacak.