Cadde Gecenin Kanatları bu akşam Fox Tv'de!

Gecenin Kanatları bu akşam Fox Tv'de!

09.03.2015 - 14:55 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini üstlendiği Erken Petekkaya ve Beren Saat gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gecenin Kanatları filmi bu akşam Fox Tv'de ekrana geldi. İlgi çekici konusu ve sürükleyici hikayesi ile Gecenin Kanatları filmi ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

Gecenin Kanatları bu akşam Fox Tvde

Barda filmiyle geniş kitlelere ulaşmayı başaran Serdar Akar bu defa politik mevzulara el atıyor. Siyasi nitelikli bir film olan Gecenin Kanatları'nda, 12 Eylül askeri darbesinden sonra sosyalist anne ve babası polis baskınında gözleri önünde katledilen Gece adlı genç kızın yaşadığı travmayı izliyoruz. İstanbul'a geldiğinde kaldığı apartmanın kapıcısının oğluna gönlünü kaptıran genç kız, aşkı mı ölümü mü seçecektir? Yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı filmin senaryosu eski türkücü yeni yönetmen Mahsun Kırmızıgül ve Ahmet Küçükkayalı'ya ait.

Haberin Devamı

Gece daha küçük yaşlarda ailesini bir polis baskınına vahşice kurban verir ve canlı bomba olmak üzere örgüte katılır. Plana göre Gece İstanbul'a gelecek ve bakanın konuşması sırasında kalabalığın arasında kendini havaya uçuracaktır. Gece mücadelesi uğruna kendini hayattan soyutlamıştır. Ancak İstanbul'a geldiğinde kaldığı apartmanın kapıcısının oğluna aşık olur. Bu onun eylemini zorlaştıracaktır. Ancak yine de eylemi yapmaya kararlıdır. Tam eylemi yapacağı sırada da onu bir sürpriz beklemektedir.

Vizyon Tarihi: 11 Aralık 2009

Yönetmen: Serdar Akar

Senarist Mahsun Kırmızıgü-Ahmet Küçükkayalı

Oyuncular:

Beren Saat(Gece)

Alper Kul (Baran)

Murat Ünalmış (Yusuf)

Cezmi Baskın (Antrenör)

Ali Sürmeli

Yavuz Bingöl (Ali Rıza)

Haberin Devamı

Teoman Kumbaracıbaşı (Hikmet)

Erkan Petekkaya (Cemal)