Gündem Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?? - izle

Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?? - izle

06.04.2016 - 11:43 | Son Güncellenme:

Salı akşamları heyecanla izlenen Gecenin Kraliçesi dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı bile. Merakla beklenen Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İzleyicileri meraklandıran Gecenin Kraliçesi yeni bölümde neler olacak? İşte Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde.

Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

Yapımını O3 Türkiye'nin yaptığı Gecenin Kraliçesi dizisinin başrollerinde Meryem Uzerli, Murat Yıldırım, Uğur Polat, Funda Eryiğit, Seda Akman, Selim Bayraktar, Burak Deniz, Deniz Cellioğlu'nun yer alıyor. Gecenin Kraliçesi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Kartal ve Selin en sonunda bir araya gelirler. Ancak mutlulukları Kartal’ın özgürlüğüne bağlıdır. Bunun içinse gerçek suçlunun adalete teslim edilmesi gerekmektedir. Oktay tarafını seçmek zorunda kalacaktır.

Öte yandan suçu üstüne alan Esra emniyette ifade verir. Polisleri ikna etmekte zorlanan Esra’nın Kartal’dan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kartal ve Selin’in peşinde olan Aziz ve Osman amacına ulaşamamıştır. Ama Osman hemen harekete geçer... Polisin Kartal’ları bulması an meselesidir. Ne var ki Kartal’ın eli giderek güçlenmektedir...

Babasının bütün entrikalarını öğrenen Sadık’ın tek isteği adaletin yerini bulmasıdır. Aziz’lere gidip herkesle konuşmanın zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

Bu arada Selin herkesin bildiği ama kendisinin bilemediği bir gerçeği öğrenmiştir. Bu kabusa son vermenin vakti çoktan gelmiştir.

GECENİN KRALİÇESİ HAKKINDA

Gecenin Kraliçesi, O3 Medya tarafından yapılan, Star TV tarafından 12 Ocak 2016'da yayımlanmaya başlayan dram-aksiyon-romantik türünde olan ve başrollerini Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat'ın paylaştığı Türk televizyon dizisi. İlk olarak Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPCOM Fuarı'nda tanıtılmıştır. Gecenin Kraliçesi'nin ilk bölümü Fransa'nın Grasse şehrinde ve Karadeniz'de çekildi. Dizinin İstanbul atağı ise tam anlamı ile ikinci bölümde başladı.

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCULARI

Meryem Uzerli (Selin): 1983 tarihinde Almanya'da dünyaya gelen güzel oyuncu 32 yaşındadır. Annesi Alman babası ise Türk'tür. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ı oynayarak tüm Türkiye'nin beğenisini kazanmıştır.

Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle

Murat Yıldırım (Kartal): 1979 Konya doğumlu yakışıklı sinema ve dizi oyuncusu 36 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine mühendisliği mezunudur. Suskunlar dizisinde oynadığı Ecevit rolü ile tanınır. Sayısız dizi ve sinemada rol almıştır

Gecenin Kraliçesi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle