Gündem Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

06.02.2016 - 11:14 | Son Güncellenme:

Star TV'de ekrana gelen Gecenin Kraliçesi ismindeki dizi için merakla beklenen 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Gecenin Kraliçesi yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Yıllar önce tutkulu bir aşk yaşayan Kartal ve Selin'in sırlarla örülü hikayesini ekrana taşıyan Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yönetmenliğini Yağmur & Durul Taylan biraderlerin yaptığı, yapımcılığını O3 Turkey’in üstlendiği, Gecenin Kraliçesi'nde Meryem Uzerli “Selin” karakteri ile ekrana çıkıyor. Güney Fransa’da başlayan bir aşk hikayesinin baş kahramanı olan Selin’in, Murat Yıldırım’ın hayat verdiği Kartal ile olan aşkı önce Karadeniz’e, oradan da İstanbul’a savrulurken Uğur Polat’ın canlandırdığı Aziz ise bu hikayeyi bambaşka bir yöne çekecek.

Meryem Uzerli’nin başrollerini Murat Yıldırım ve Uğur Polat’la paylaştığı dizinin kadrosunda, Selim Bayraktar, Funda Eryiğit, Seda Akman, Burak Deniz ve Deniz Celiloğlu da yer alıyor. Bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Gecenin Kraliçesi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Gecenin Kraliçesi 5. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

GECENİN KRALİÇESİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Gecenin Kraliçesi yeni bölümünde; Kartal, aşkı için büyük bir sınava hazırlanıyor! Kartal ve Selin’in geçmişini öğrenen Fuat, Aziz’in eline düşer. Fuat’ın Aziz’e vereceği bilgiler Kartal ve Selin için yeni bir başlangıç olacak, Kartal aşkı için bir kere daha sınanacaktır.

Selin ayrılmak için Aziz’e gittiğinde, karşılaştığı sürpriz onu çaresiz bırakır. Bu aşkı bu denli büyük kılan engellerden biri daha karşısına çıkar Selin’in. Vereceği cevap kendisinin, aşkının ve oğlunun geleceğini şekillendirecektir.

Selin’e imzalatmak istediği evlilik sözleşmesi sebebiyle çıkan olaylardan sonra evi terk eden Mert, babasına hiç ummadığı bir intikamla yanıt verecektir. Kartal’la yeni bir hayata başlama hayalleri kuran Esra ise her şeyden habersiz, yolculuk hazırlıklarına başlıyor.

Yayın Günü: 9 Şubat Salı
Yayın Saati: 20.00

GECENİN KRALİÇESİ OYUNCU KADROSU

Meryem Uzerli (Selin):

Haberin Devamı

12 Ağustos 1983 Almanya doğumludur. Başarılı oyuncu Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk eğitimini tamamlamıştır. Bir çok yabancı filmde yarımdıc kadın oyuncu olarak rol alan Meryem Üzerli, 2011 - 2013 yılları arasında rol oynadığı Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan'ı canlandırmış, bu rolüyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Murat Yıldırım (Kartal):

1979 Konya doğumlu türk dizi ve sinema oyuncusu olan Murat Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitimini tamamlamıştır. 2008'de rol aldığı Fırtına dizisiyle adından söz ettiren başarılı oyuncu; Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi iddialı dizilerin kadrosunda bulunmuştur.

Uğur Polat (Aziz):

4 eylül 1961 İstanbul doğumlu deneyim oyuncu Uğur Polat, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. Bir çok dalda en iyi erkek oyuncu ödülü bulunan Uğur Polat; Güz Sancısı, Yeditepe İstanbul, Beni Unutma, Salkım Hanımın Taneleri, Son Kayıp Şehir, Cinayet gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak Ulan İstanbul dizisinde Kandemir karakterini canlandırmıştır.