Gündem Gelin ve damat sandık başında

Gelin ve damat sandık başında

11.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tokat: Tokat’ın Almus ilçesinde hayatını Cem Kepenek ile birleştiren Ceren Taşkaya (23), oy kullanacağı Atatürk İlkokulu’na gelinliğiyle geldi. Damat Kepenek, gelini yalnız bırakmadı.

Gelin ve damat sandık başında


l Zonguldak: Zonguldak’ta Merkez Huzurevi’nde kalan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olan 4 yaşlı, merdivenden çıkamadı. Bunun üzerine üst kattaki sınıfta bulunan sandık giriş katına indirildi. Huzurevi çalışanlarının yardımıyla okula gelen huzurevi sakinleri giriş katında sandıkta oylarını kullandı.
l Ordu: Ordu’ya fındık toplamak için gelen mevsimlik tarım işçileri, cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanamamanın burukluğunu yaşadı. Yaklaşık 10 gün önce Doğu ve Güneydoğu illerinden Ordu’ya fındık toplamak için gelen mevsimlik işçiler, Ordu Valiliği tarafından kendileri için hazırlanan alanlarda kalıyor.
Altınordu ilçesi Uzunisa Mahallesi ve Perşembe ilçesi Efirli Mahallesi’ndeki çadır kentte kalan yüzlerce işçi, cumhurbaşkanı seçiminin fındık hasat dönemine denk gelmesi nedeniyle oy kullanamadı. Şanlıurfa’dan gelen işçilerden Mahmut Dağ “Ben de her vatandaş gibi cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanmak isterdim. Bir oy bir oydur ama bu olmadı. Gurbette olduğumuz için sandığa gidemedik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çorum: Düğün töreni cumhurbaşkanı seçimiyle aynı güne rastlayan gelin Sevda Karabacak, gelinliğiyle sandık başına giderek oyunu kullandıktan sonra düğününün yapılacağı Çankırı’ya hareket etti.