Dünya Genç model dehşet anlarını anlattı! 'Uyandığımda üzerimde pembe bir..."

Genç model dehşet anlarını anlattı! 'Uyandığımda üzerimde pembe bir..."

07.08.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

İtalya'da bavulla kaçırılarak internet üzerinden açık artırmada satılmaya çalışılan İngiliz modelin kimliği açıklandı. 20 yaşındaki Chole Ayling yaşadığı dehşeti anlattı.

Genç model dehşet anlarını anlattı Uyandığımda üzerimde pembe bir...

İtalya'nın Milan kentinde bir filmde rol alacağını söyleyerek kandıran çete üyeleri Chole Ayling'i uyuşturucu maddeyle bayıltarak kaçırdı. Ardından ıssız bir evde hapsettikleri genç kadını internete yükledikleri görüntüleriyle açık artırmaya çıkarmaya kalkıştılar.

Haberin Devamı

Genç kadın İngiltere'den İtalya'ya geldiği sırada yapımcı sandığı kişilerle buluştuğu yerde bayıltılarak elleri kelepçeli bir şekilde bir valize konarak kaçırılmıştı. Kendinde olmadığı sırada kadının gizli pornografik sitelerde yayınlanmak üzere yarı çıplak fotoğrafları çekilmiş ve bu sitelere yüklenmişti.

Kadının menajeriyle iletişime geçen Black Death yani Kara Ölüm çetesi yaklaşık 300 bin dolar fidye istemişti. Aksi takdirde kadını açık artırmayla satacaklardı.

Yaklaşık 6 gün sonra ise kadının bir çocuğu olduğunu öğrenen çete üyelerinden biri kadını serbest bırakmaya karar verdi. İngiltere'ye dönmeyi başaran Chole Ayling yaptığı ilk açıklamada "Benim için korkunç bir deneyimdi. Her saat, her dakika, her saniye hayatımın tehlikede olduğunu düşündüm" dedi.

Haberin Devamı

Kaçırıldığı anları anlatan genç kadın "Siyah eldivenli bir adam arkamdan gelip bir eliyle boynumdan tuttu, diğer eliyle bağırmamam için ağzımı kapattı. İkinci biri adam ise sağ koluma bir şey enjekte etti. Sanırım bilincimi kaybetmiştim. Uyandığım sırada pembe bir iç çamaşırı ve çorap giyiyordum".

Polis genç kadının herhangi bir cinsel saldırıya veya tecavüze maruz kalmadığını belirtiyor. Olayla ilgili Polonya asıllı Lukasz Herba isimli bir adam tutuklandı.