Gündem Genç şarkıcıya sahnede infaz!

Genç şarkıcıya sahnede infaz!

24.10.2015 - 08:55 | Son Güncellenme:

Söylediği Kürtçe şarkılarla tanınan Selim Serhed sahnede bıçaklanarak öldürüldü. Serhed'in Kürtçe şarkı söylediği için öldürüldüğü iddia edilirken, emniyetten konuyla ilgili yapılan açıklamada olayın 'kız meselesi' yüzünden çıktığı ifade edildi.

Genç şarkıcıya sahnede infaz

Kürt şarkıcının ölüm haberini meslektaşı Onur Akay Twitter adresinden duyurdu. Akay, ‘Genç şarkıcı arkadaşımız Selim Serhed bıçaklı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Daha kötüsü, Kürtçe şarkı söylediği için sahnede bıçaklandığını duydum. Oysa Selim Serhed, barış şarkıları söylerdi! Allah ailesine ve çocuklarına sabır versin’ dedi.

İstanbul Avcılar’da bir barda sahne alan ve 3 çocuk babası olan Selim Serhed, Brina Barış isimli şarkısı ve yaptığı albümlerle tanınıyordu.

Haberin Devamı

EMİNYETTEN AÇIKLAMA

AVCILAR’da kız arkadaşlarıyla eğlenmek için türkü bara giden 25 yaşındaki İdris Günver, çıkan tartışmada Selim Serhed olarak tanınan 33 yaşandaki türkücü Abdulselam Atmaca’yı bıçaklayarak öldürdü. İdris Günver çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"23.10.2015 tarihinde meydana gelen ve bazı basın yayın kuruluşlarında ’Kürtçe şarkı söylerken sahnede öldürüldü’ şeklinde yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bahse konu olayla ilgili olarak Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, olayın maktul A.A. ile İ.Ü. (25) isimli erkek şahıs arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavga neticesinde meydana geldiği anlaşılmış olup, bahse konu olayın içeriği ile ilgili haberler tamamen gerçek dışıdır.

Haberin Devamı

Konu ile ilgili olarak olayın faili olan İ.Ü. isimli şüpheli şahıs aynı gün yakalanmış ve sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir."