Cadde Genç yetenekler büyüledi

Genç yetenekler büyüledi

21.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Fazıl Say, sanat kurulunda yer aldığı ÇEV Sanat Genç Yetenekler projesindeki Cemal Aliyev ve Elvin Ganiyev’le sahne aldı. Davetliler, üçlünün performansını ayakta alkışladı.

Genç yetenekler büyüledi

Dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say, sanat kurulunda yer aldığı ÇEV Sanat Genç Yetenekler projesi kapsamında eğitimlerine devam eden, keman sanatçısı Elvin Ganiyevve ve viyolonsel sanatçısı Cemal Aliyev’le konser verdi. TİM Show Center’da düzenlenen etkinlik, Say’ın solo Beethoven yorumuyla başladı. Piyanist, çello ve piyano için bestelediği ‘Dört Şehir’ eserini Cemal Aliyev’le seslendirdikten sonra Elvin Ganiyev’le, Frank’ın ‘La Majör Keman Sonatı’nı yorumladı. Gecenin sürprizi ise Say’ın piyano, çello ve keman için yeniden düzenlediği ‘İzmir Marşı’ oldu. Konuklar, üçlünün performansını ayakta alkışladı.

Organizasyona, Revna Demirören, Berrin Yoleri, Zeynep Bodur Okyay, Dalia Garih, Banu Çarmıklı, Sema Maliki, Heves Ekinci ve Zeynep Üstünel’in yanı sıra ÇEV Sanat Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. ÇEV Sanat Kurucu Başkanı Yoleri, “10 yıl önce çıktığımız yolda, emeklerimizin karşılığını almaya devam ediyoruz. Bugün, bu isimleri aynı sahnede görmek, benim için büyük gurur” dedi.

Genç yetenekler büyüledi