Balıkesir Gençlere 'Oyun Bozan Türkiye' Anlatıldı

Gençlere 'Oyun Bozan Türkiye' Anlatıldı

15.03.2018 - 15:45 | Son Güncellenme:

.

Gençlere Oyun Bozan Türkiye Anlatıldı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Balıkesir İl Müdürlüğü tarafından ‘Oyun Bozan Türkiye’ konulu program gerçekleştirildi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında düzenlenen ‘Oyun Bozan Türkiye’ programlarında son durak Balıkesir oldu. Programa konuşmacı olarak Gazeteci yazar Turgay Güler ve türküleriyle Sanatçı Uğur Işılak katıldı.
Program açılış konuşmasını yapan KYK İl Müdürü Yakup Dönmez, “Oyun Bozan Türkiye olmak için; hangi fikirden olursak olalım 4 unsur etrafında çelik yumruk gibi kenetlenmeliyiz. Bunlar vatan topraklarının bölünmezliği, Türk Milletinin birliği, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin korunması, yaşatılması, gözetilmesi ve bayrağın yüceltilmesi” şeklinde konuştu.
Gazeteci Yazar Turgay Güler, ülke ve dünya gündemine dair çarpıcı yorumlarda bulundu. 15 Temmuz ile başlayan sürece değinen Yazar Güler, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını dile getirdi.
Konuşmaların ardından sahne alan Sanatçı Uğur Işılak, en güzel türkülerini KYK’lı gençler için söyledi. ‘Bayrağı elden bırakma’ türküsüyle Afrin’de operasyonda olan Mehmeçiğimize selam gönderen Işılak, Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın, silah arkadaşına bıraktığı mektubu konuklara okudu.
Programın ardından KYK Balıkesir İl Müdürü Yakup Dönmez, Yazar Turgay Güler ve Sanatçı Uğur Işılak’a tablo hediye etti.
Salih Tozan Kültür ve Gösteri Merkezinde gerçekleşen programa Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dinçer Orkan, MHP İl Başkanı Suat Par, Altıeylül Belediyesi Başkan Vekili Bahar Vidin, KYK İl Müdürü Yakup Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Çakar, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bayram Şahin, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.