Çorum Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları

Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları

25.05.2018 - 13:16 | Son Güncellenme:

.

Gençlik Merkezi Kurs Kayıtları

ÇORUM (AA) - Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, belediye gençlik merkezleri bünyesinde açılacak yaz kursları için kayıtların 19 Haziran'da başlayacağını bildirdi.

Haberin Devamı

Gül, yaptığı yazılı açıklamada, belediyenin, öğrencilerin yaz tatillerini verimli bir şekilde geçirmesi için çeşitli kurslar düzenlediğini ifade ederek, çocuklara ve gençlere 4 yaşından itibaren değerler eğitiminden buz patenine kadar birçok alanda kurs açılacağını belirtti.

Kurslar hakkında bilgi veren Gül, şunları kaydetti:

"Bu yılki yaz kurslarında, 4-6 yaş ve üzeri Kur'an-ı Kerim kursları, değerler eğitimiyle ilgili kurslar açacağız. Yine ilkokul 3.sınıfta eğitim-öğretim gören evlatlarımızdan tutun da liseden mezun olan gençlerimize kadar olan öğrencilerimize yönelik kurslar düzenliyoruz. Bu gruplara yönelik kurslarımız akademik derslerle ilgili kurslar ve gençlerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirebileceği kültür, sanat ve spor kurslarından oluşuyor. Piyano, gitar, bağlama, keman ve ney gibi enstrüman kursları, el sanatları ve resim kursları, atletizm, basketbol, badminton, voleybol, hentbol, futsal, yüzme, masa tenisi, bocce, bowling, dart, fitness ve buz pateni gibi spor kursları, akıl oyunları, halk oyunları ve drama kursları açacağız. Ayrıca çocuklarımız için tarih-kültür gezileri düzenleyeceğiz."

Haberin Devamı

Gül, yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin 19 Haziran'dan itibaren gençlik merkezlerine başvurmaları gerektiğini aktardı.