Aydın Gençlik Merkezi Öğrencileri Ağırlıyor

Gençlik Merkezi Öğrencileri Ağırlıyor

11.12.2017 - 09:48 | Son Güncellenme:

.

Gençlik Merkezi Öğrencileri Ağırlıyor

Aydın Gençlik Merkezi ‘Merkezim Her Yerde’ projesi ile ilçelerdeki gençler ve öğrencilerle gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.
Aydın Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ’’Merkezim Her Yerde’’ projesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Aydın’ın Kuyucak ilçesinden gelen ve okullarında başarılı olan yaklaşık 30 öğrenci ilk olarak gençlik merkezini gezip ebru atölyesini ziyaret ettiler. Gençlik merkezi ziyareti sonrası sinemaya giden öğrenciler, sinemanın ardından Aydın Arkeoloji Müzesini gençlik liderleri ile gezme şansı buldular.
Aydın Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu, projeye katılım gösteren öğrencilere Aydın Gençlik Merkezi Ailesi olarak teşekkür ederken, “ ‘Merkezim Her Yerde’’ projesi kapsamında gençlik merkezine uzak olan ilçe veya köylerdeki gençlerin ve öğrencilerin gençlik merkezlerini tanıması, gençlik merkezi etkinliklerinden yararlanması ve unutulmaz bir gün yaşamalarını hedefliyoruz. Onlara unutulmaz bir gün geçirtmek için uğraşıyoruz” diye konuştu.