Ege Gençlik şöleni!

Gençlik şöleni!

16.05.2018 - 04:27 | Son Güncellenme:

Karşıyaka, 19 Mayıs’ı ‘Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali’yle kutlayacak. Panellerden spor faaliyetlerine, konserlerden dans gösterilerine birçok renkli etkinlik düzenlenecek

Gençlik şöleni

Karşıyaka Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, bu yıl ikinci kez ‘Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Festivali’ düzenleyecek.

Haberin Devamı

Kentte şölen havası estirecek festival, 18-20 Mayıs günleri arasında, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak. Cuma günü saat 17.00’deki açılış töreninin ardından saat 18.00’de Teknik Direktör Ersun Yanal ile Spor Yöneticisi ve Yazar Ahmet Diker’in katılacağı ‘Dünyada ve Türkiye’de Futbol’ paneli düzenlenecek.

Dopdolu bir program

İlk gün rapçi Ayben’in de sahne alacağı ‘Burn Battle Zone’ konseriyle sona erecek. 19 Mayıs’ta pilates, yoga, kano, aqua zumba, bisiklet turu, sağlık semineri, halk oyunu gösterisi gibi etkinliklerin düzenleneceği festival, Free Style Türkiye Şampiyonası’na da ev sahipliği yapacak. 20 Mayıs’ta yine gün boyunca birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirilirken, organizasyon saat 19.00’daki Gençlik Konseri ile son bulacak. Festivale ilişkin 0232 3670060 ve 0549 5220227 numaralı telefonlardan da detaylı bilgi alınabilecek. Tüm İzmirlileri festivale davet eden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızda her bayramı büyük bir heyecan ve coşkuyla kutluyor, Ulu Önderimiz Atatürk’ün emanetlerine sonuna kadar sahip çıkıyoruz” dedi.