Antalya GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU CEZAEVİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HIZLA DEVAM EDİYOR

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU CEZAEVİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HIZLA DEVAM EDİYOR

08.01.2015 - 16:23 | Son Güncellenme:

.

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU CEZAEVİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE HIZLA DEVAM EDİYOR

Şair-Yazar Burak Ballı ve Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı Şair-Yazar-Gazeteci Rukiye Orhan, Antalya L Tipi cezaevinde mahkumlara kişisel gelişim teknikleri anlatılarak Şiir Terapisi gerçekleştirdi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Yazar Şair Burak Ballı’nın yönettiği cezaevi mahkumlarına şiir terapisi Adana, Gaziantep,Osmaniye, AnkaraSincan, Çankırı, Eskişehir ve İzmir Bursa E Tipi cezaevinden sonra Antalya L tipi Cezaevi’nde de yapıldı. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Başdanışmanı Şair Burak Ballı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İl Başkanı Rukiye Orhan, Antalya Cumhuriyet Başsavcı vekili Adnan Tabar, Antalya L tipi Cezaevi Savcısı Ertan Ünsal, Cezaevi Müdürü Şeref Tatlı, kurum öğretmeni Fatih Uysal ve kurum yetkililerin eşiğinde mahkumlara şiir terapisini gerçekleştirdi.
Antalya Başsavcı vekili Adnan Tabar yapılan etkinlikten dolayı Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu başdanışmanı Burak Ballı’ya ve Konfederasyon yönetimine teşekkür etti. Cezaevi müdürü Şeref Tatlı, "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu gibi Türkiye’nin en önemli kuruluşunun Cezaevleriyle ilgili projeler yapması bizi çok memnun etmiştir. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Antalya İl Başkanı Yazar Rukiye Orhan ile birlikte Öykü Atölyesi, mahkumların kişisel gelişimine yönelik çalışmalar vb. konulardaki projelerin birlikte istişare edilerek hayata geçirilmesi bizleri memnun edecektir" dedi.