Ankara GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

04.12.2015 - 16:48 | Son Güncellenme:

.

GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU’NDAN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanlığı’na bağlı Akhisar İlçe Teşkilatı, muhteşem bir organizasyonla Akhisar’da toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.
Kalabalık bir katılımın olduğu sünnet şölenine Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral ve Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başta olmak üzere protokol üyeleri yoğun bir katılım gerçekleşti. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar İlçe Teşkilatı’nca sponsor şirketlerin destekleriyle tüm çocuklar sünnet ettirildi. Faytonlarla şehir turu yapan çocuklar, daha sonra düğün salonuna geçtiler. Çocukların aileleri, akrabaları ve misafirler düğün salonunda yerlerini aldıktan sonra Yenis Camii müezzininin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile etkinlik başladı. Yoğun katılımın olduğu şölende misafirlere tavuk pilav ve ayran, daha sonra da pasta ve meşrubat ikram edildi. Çocukların tüm ihtiyaçlarının karşılandığı organizasyonda her çocuğa bir çeyrek altın ile
Gençlik ve Spor Konfederasyonu yöneticileri tarafından okul çantası, kırtasiye ve spor malzemeleri hediye edildi.
Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Sünnet şöleninde halk oyunları ekibi ve Balkan oyunları ekibinin gösterileri büyük beğeni topladı. Misafirlerin müzik eşliğinde eğlenmesiyle devam eden şölende Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı ve Ege Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Behlül Murat Maral bir konuşma yaptı. Maral, "Bugün sünnet gibi önemli günlerinde yanlarında olduğumuz geleceğimiz olan çocuklarımızın yarınlarda da yanlarında olmaya çalışacağız. Çocuklarımızın bugün yaşadığı mutluluk her şeye bedeldir. Bizler bu ve benzeri etkinlikleri görevimiz olarak kabul ediyoruz. Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akhisar İlçe Başkanı Murat Yavaş ve İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Kollu başta olmak üzere Akhisar teşkilatımı yürekten tebrik ediyorum. Tabii ki bu organizasyonları yapmamızda bizlere destek olan sponsorlarımız Ege Ulaşım Taşımacılık, BCA Ajans, Has-iş Şirketler Grubu, Aquamarine Unisex Beauty, Umtes Group Saygın Resıdence ve İzmir Meze’ye böylesine anlamlı ve güzel bir sosyal sorumluluk projesine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.