Kültür Sanat Geniş Aile 2: Her Türlü filminin ilk fragmanı yayınladı..

Geniş Aile 2: Her Türlü filminin ilk fragmanı yayınladı..

05.09.2016 - 15:28 | Son Güncellenme:

Geniş Aile: Yapıştır filmden sonra filmin son sahnesinde sinyalini verilmişti. Ufuk Özkan, Bora Akkaş, Fırat Tanış, Bülent Çolak gibi ünlü isimlerden oluşan ekibe güzel manken Özge Ulusoy´da eklendi. Serinin devam filmi ´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filminin fragmanı da yayınlandı. ´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filmiyle ilgili diğer detayları ve filmin fragmanını haberimizin içerisinde bulabilirsiniz…

Geniş Aile 2: Her Türlü filminin ilk fragmanı yayınladı..

Geniş Aile 2: Her Türlü filminin ilk fragmanı yayınladı..

Haberin Devamı

2009 yılında ekranlarda seyircileriyle buluşan Geniş Aile dizisinin sevilen karakterleri yeniden bir arada! 2015 yılında beyazperdeye adım atan dizi Geniş Aile: Yapıştır adıyla sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı.

Serinin devam filmi ´Geniş Aile 2: Her Türlü´ ile yeniden sizleri kahkahaya çağırıyor. Filme yeni bir isimde katılıyor. Güzel Manken Özge Ulusoy´da dahil oldu. Özge Ulusoy, film hakkında şunları söyledi: ´Hayatımın en eğlenceli deneyimlerinden biriydi. Bu enerjinin izleyenlere de geçeceğine ve herkesin çok beğeneceğine eminim´ ifadelerini kullandı.

Komedi filmi olan ´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filminin yönetmenliğini Ömer Uğur yaparken senaryosu ise Cüneyt İnay´a ait.

´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filminin oyuncu kadrosunda ise, Ufuk Özkan, Bora Akkaş, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Özge Ulusoy gibi ünlü isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filmi 4 Kasım´da sinemaseverlerle buluşacak.

İşte ´Geniş Aile 2: Her Türlü´ filminin ilk fragmanı…