Gündem Geniş Aile: Yapıştır! filmi konusu ve başrol oyuncuları

Geniş Aile: Yapıştır! filmi konusu ve başrol oyuncuları

27.06.2019 - 10:05 | Son Güncellenme:

Geniş Aile: Yapıştır! filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Ekim 2015'te vizyona giren Geniş Aile: Yapıştır filminin yönetmen koltuğunda Ömer Uğur yer alıyor. Film vizyona girdiği tarihten sonra 12 hafta boyunca sinemada gösterime devam etmiş ve 718.521 izleyiciye ulaşma başarısı göstermiştir. Peki Geniş Aile: Yapıştır! filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

Geniş Aile: Yapıştır filmi konusu ve başrol oyuncuları

Geniş Aile: Yapıştır! filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 9 Ekim 2015 yılında vizyona giren Geniş Aile: Yapıştır! filminin yönetmen koltuğunda Ömer Uğur yer alıyor. Dizi olarak Kanal D ekranında yayınlandıktan sonra filmi çekilen Geniş Aile: Yapıştır! filminin başrollerinde Mustafa Uzunyılmaz, Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

GENİŞ AİLE: YAPIŞTIR! FİLMİ KONUSU

Cevahir her zamanki gibi yine daldan düşen yaprak gibi savrulmaktadır. Zekai ise keskin zekasını kullanarak kumarhanelerdeki rulet çarkını kontrol edebilecek bir saat düzeneği geliştirir. Kolay para elde edebileceğini düşünen Cevahir de daha düzenek tam hazır olmadan kumar masasına oturur. Ancak düzenek tam çalışmadığı için ödünç paraları başkaları kazanır. Bunun üzerine korsan kumarhane kralı Paçacı parasının geri ödenmesi için Zekai'nin sevgilisi Pırıl'ı rehin alır. Para ödenmezse Pırıl öldürülecektir. Bunun üzerine Cevahir ve tayfası saat düzeneğini kullanarak Kıbrıs kumarhanelerinden parayı kazanıp Pırıl’ı kurtarmaya karar verir. Onları Kıbrıs’ta karşılayan Koyu Bilal de pay isteyerek plana dahil olur. Ancak işler sandıkları kadar kolay olmayacaktır...

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının en sevilen, uzun soluklu projelerinden biri olan Geniş Aile dizisinin sinema filmi olan yapımda, çekirdek kadro büyük ölçüde korunuyor. Komedi türündeki filmin yapımcılığını Barakuda Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda dizide olduğu gibi Ömer Uğur oturuyor. Senaryo ise Cüneyt İnay'a ait.

GENİŞ AİLE YAPIŞTIR FİLMİ BAŞROL OYUNCULARI

Ekim 2015'de vizyona giren Geniş Aile Yapıştır filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Filmin başrollerinde Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Ahmet Sarsılmaz, Bora Akkaş, Mine Teber, Özge Ulusoy, ve Şinasi Yurtsever'in yer aldığı film bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.