Cadde 'Gerçek Kesit: Manyak' galasına ünlü akını

'Gerçek Kesit: Manyak' galasına ünlü akını

22.03.2018 - 09:07 | Son Güncellenme:

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaryosunu Cahit Kaşıkçılar'ın üstlendiği 'Gerçek Kesit: Manyak' filminin galası önceki akşam Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşti.

Gerçek Kesit: Manyak galasına ünlü akını

Başrolünde Cahit Kaşıkçılar’ın yer aldığı gerilim-komedi türündeki 'Gerçek Kesit: Manyak' filmi, 22 Mart Cuma günü vizyona girecek.

Haberin Devamı

Filmin oyuncularının tam kadro hazır bulunduğu galaya; Aslı Bekiroğlu, Hare Sürel, Taner Ölmez, Cengiz Bozkurt, Perihan Savaş, Ece Dizdar, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Hazar Ergüçlü, Hatice Aslan, Meriç Aral, Öner Erkan, Umut Kurt ve Serdar Akar gibi isimler katıldı.

FİLMİN KONUSU

Belediyede temizlik hizmetlerinde görevli olan Rıza, annesine son derece düşkündür. Bu düşkünlüğü, çok istemesine rağmen evlenip bir yuva kurmasına mani oluyordur. Karşı apartmana taşınan Serpil adlı, çocuklu ve dul bir kadının hayatına girmesiyle Rıza’nın evlilik hayalleri yeniden alevlenir. Fakat bir yandan da suçluluk duygusu gittikçe artıyordur. Öyle ki bir süre sonra gerçek hayatla bağı iyice kopmaya, annesine daha da bağlanmaya başlar. Rıza artık annesinin öldüğünün bile farkında olmadan onunla yaşamaya devam ediyor, bir yandan da umutsuzca Serpil’le ilişki kurmaya çalışıyordur.