Kayseri Germir Mahalle Muhtarı Ve İhtiyar Heyeti Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

Germir Mahalle Muhtarı Ve İhtiyar Heyeti Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

19.02.2018 - 12:40 | Son Güncellenme:

.

Germir Mahalle Muhtarı Ve İhtiyar Heyeti Başkan Büyükkılıçı Ziyaret Etti

Germir mahalle muhtarı ve ihtiyar heyeti Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür ettiler.
Mahalle muhtarlarını son derece önemsediklerini ve bunun bir kanıtı olarak Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tahsis etiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Germir Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı yapılan bu ziyaretin son derece anlamlı olduğunu söyledi. Germir Mahalle Muhtarı Ali Kapısız ise ziyarette yaptığı konuşmada, "Başkanımız Memduh Büyükkılıç’ın mahallemize gerçekleştirmiş olduğu çalışmalardan dolayı ihtiyar heyeti ile birlikte ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Çocuk oyun aletleri ile çocuklarımız şenlendi ve mutlu oldular. Okulumuz tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bank ve çöp konteynırları, çevre temizliği, çöplerin düzenli toplanması gibi konular Melikgazi belediyesi için günlük olağan çalışma olsa da bizim için büyük hizmetler çünkü mahallemiz Melikgazi Belediyesine bağlanması ile adeta hizmet ile tanıştı. Hizmetler ile Melikgazili olmanın farklılığını yaşıyoruz" dedi.
Germir mahalle muhtarı ve ihtiyar heyetinin ziyaretlerinin çalışmalara ve çalışanlara şevk verdiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Germir Mahallesine yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve şehrin her noktasında aynı kalite ve hacimde hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.