Çanakkale Gestaş A.Ş.'Nin Ramazan Etkinlikleri İlgi Görüyor

Gestaş A.Ş.'Nin Ramazan Etkinlikleri İlgi Görüyor

31.05.2017 - 13:24 | Son Güncellenme:

.

Gestaş A.Ş.Nin Ramazan Etkinlikleri İlgi Görüyor

Çanakkale Boğazı ve adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan Gestaş A.Ş.’nin İskele Meydanında gerçekleştirdiği iftar programı ve ramazan etkinlikleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
GESTAŞ A.Ş. tarafından kentin işlek alanlarından biri olan İskele Meydanında Ramazan ayı boyunca gerçekleştirecek olan etkinlikler, ilgi görmeye devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren İskele Meydanında ücretsiz dağıtılan iftar yemeğinin 4’üncü gününde yüzlerce kişi oruç açtı.
Etkinlikler kapsamında Fasıl, Tasavvuf Müziği, Folklor, Mehteran, Hacıvat Karagöz, Meddah, Sema ve İlahi Grubu gibi dinletiler ve eğlenceler yer alıyor. Oruç açan vatandaşlar, etkinlikler sayesinde renkli bir ramazan geçirme imkanı buluyor. Gestaş Ramazan Günleri’nin ünlü konukları arasında TRT 1 ekranlarından tanınan İyi fikir Programının yapımcısı ve sunucusu Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Halit Yerebakan, Türk Sanat Müziği Orkestrası Grup Band Alaturka, Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı, TRT 1 ekranlarının ünlü ismi, Gündem Ötesi programı yapımcı ve sunucusu, gazeteci yazar Pelin Çift, Besteci ve ses sanatçısı Ömür Gençel, Yeni Şafak gazetesi yazarı, 4 günde 1. Baskısı biten ‘Belki de bu şarkı dilimden düşmez’ kitabının yazarı Muhammed Berdibek yer alacak. Dr.Halit Yerebakan 2 Haziran Cuma, Grup Alaturka Band, 3 Haziran Cumartesi ve 23 Haziran Cuma, Esat Kabaklı 10 Haziran Cumartesi, Pelin Çift 16 Haziran Cuma, Ömür Gençel 17 Haziran Cumartesi, Muhammed Berdibek ise 18 Haziran Pazar günü, Çanakkalelilerle buluşacak.