İstanbul ‘’GEZEGEN C’’NİN GALASI ÜNLÜ İSİMLERİ VE ÇOCUKLARINI BİRARAYA GETİRDİ

‘’GEZEGEN C’’NİN GALASI ÜNLÜ İSİMLERİ VE ÇOCUKLARINI BİRARAYA GETİRDİ

11.01.2016 - 10:29 | Son Güncellenme:

.

‘’GEZEGEN C’’NİN GALASI ÜNLÜ İSİMLERİ VE ÇOCUKLARINI BİRARAYA GETİRDİ

CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) işbirliğinde hayata geçirilen ve çocuklara taze meyve sebzenin önemini anlatmayı amaçlayan tiyatro oyunu ‘’Gezegen C’’nin galası ünlü isimler ve çocuklarının katılımıyla gerçekleşti.
Çocuklara taze gıdanın önemini öğretmeyi amaçlayan CarrefourSA ve Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM), “Gezegen C” isimli tiyatro oyunuyla Türkiye’yi dolaşmaya başladı. Oyunun galası İstanbul’da, BKM ev sahipliğinde gerçekleşti. Pınar Altuğ, Deniz Akkaya, Belçim Bilgin, Burak Hakkı, Ebru Akel, Ayşe Kucuroğlu gibi ünlü isimlerin çocuklarıyla beraber katıldığı galaya ilgi büyük oldu. Çocukların izlerken eğlenceli dakikalar geçirdiği oyun, Türkiye’nin 14 farklı ilinde sahnelenecek. Son kez yine İstanbul’da sergilenecek olan ‘’Gezegen C’’ 23 Nisan’da perdelerini kapatacak. Tiyatro oyununun biletleri CarrefourSA marketlerinden, CarrefourSA Kart ile yapılacak alışveriş karşılığında tüketicilere ücretsiz 2 kişilik bilet şeklinde hediye edilecek.
‘’ÇOCUKLAR İÇİN TAZE MEYVE SEBZENİN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK’’
Oyunun hayata geçirilmesinde önemli paya sahip olan Carrefoursa’nın Pazarlama Direktörü Banu Birgücü oyunla ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı: ‘’Carrefoursa taze meyve ve sebze kategorisinde ailelere en taze ürünleri en hızlı şekilde sunan bir marka. Taze meyve sebze bizim için ne kadar önemliyse çocukların beslenmesinde de o kadar önemli. Biz de çocuklara bunu eğlenceli bir şekilde anlatmak için BKM ile ortak bir proje gerçekleştirdik. Çocuklara taze meyve ve sebzenin önemini ‘’Gezegen C’’ isimli tiyatro oyunumuzla aktaracağız. 14 ilde sahnelenecek bu oyuna çocuklarımızı bekliyoruz.’’