Kültür Sanat Gezi Parkı konseri iptal oldu

Gezi Parkı konseri iptal oldu

06.06.2013 - 10:17 | Son Güncellenme:

Tepkiler nedeniyle Gezi konseri iptal edildi Grup Yorum Üyesi Cihan Keşkek, Taksim'de bu akşam yapılması planlanan konser iptal edildiğini ve sanatçıların, siyah giyinerek Galatasaray'dan Taksim'e yürüyüş yapacağını açıkladı.

Gezi Parkı konseri iptal oldu

Gezi Parkı'nda bu akşam Sezen Aksu'dan Sertap Erener'e, Mor ve Ötesi'nden Zülfi Livaneli'ye kadar çok sayıda ünlü sanatçının katılacağı bir konserin düzenleneceği haberi güne damga vurdu.

Haberin Devamı

Konsere büyük tepki sabahtan itibaren twetter üzerinden dalga dalga yayıldı.

Kutlanacak birşey olmadığını savunanlar, diğer kentlerde süren olaylar ve yaşamını yitirenlere saygıyı öne çıkardı.

#GeziParkiKonserineHayir hastag'i başlatılan kampanyaya sabah saatlerinden itibaren binlerce mesaj yağdı.

Sezen Aksu'ya referandumda Ak Parti'ye destek verip 'yetmez ama evet' dediği için, Sertap Erener'e ise Başbakan Erdoğan ile birlikte Somali'ye gittiği için tepki gösteriliyor.

Sezen Aksu bugün katıldığı bir TV programında rahatsızlığından ötürü konsere katılamayacağını duyurdu

Sertap Erener de konsere katılmayacağını ve böyle bir organizasyon için erken olduğunu twitterdan duyururken, Can Bonomo'nun da yine twitterda şu mesajı paylaşması dikkat çekti: "Gezi Parkı konseri için henüz erken. Ortada kutlayacak bir durum yok. Maksat İnsanları bir araya getirmekse insanlar onu kendi yaptı zaten."

Haberin Devamı

Birbirinden ünlü birçok isim bugün saat 19.00’da İstiklal Caddesi’nden yürüdükten sonra Gezi Parkı’nda büyük bir konser verecek