Ekonomi Giden geri geliyor!

Giden geri geliyor!

30.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turizm sezonun başlamasıyla Ege ve Akdeniz’deki otellerde hareketlilik yaşanmaya başladı. Robinson Club Sarıgerme Park Genel Müdürü Stefan Forster, misafirlerine sakin ve eğlenceli bir tatil yaşattıklarını söyledi. Forster, “Sunduğumuz bu hizmetler ve güler yüzlü servis anlayışımızla misafirlerimizin yüzde 70’ini tekrar ağırlayabiliyoruz” dedi.

Giden geri geliyor

Sektörün önemli acentelerinden Setur aracılığıyla Robinson Club Sarıgerme Park, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya başladı. Dünyadaki önemli Club Otelleri arasında bulunan Robinson Club, Türkiye’de bulunan Türkiye’deki Sarıgerme Park, Nobilis, Pamfilya, Çamyuva ve Masmavi tesisleri ile farklı konseptlerde hizmet vermeye devam ediyor. Setur, Robinson Club otellerinden Sarıgerme Park, Nobilis, Pamfilya ve Çamyuva’nın Türkiye’deki tek yetkili satış acentesi olarak yerli ve yabancı turistlerin bu otelleri tercih etmelerinde yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

‘Sakin tatil’ oteli

Setur’un Turizmden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Tomruk, “Güler yüzlü ve samimi personeliyle konuklarını evinde hissettirmeyi başaran otelimiz sunduğu sakin ve rafine tatil imkânıyla ziyaretçilerinin tekrar tekrar ağırlamayı başarabiliyor. Setur olarak Türkiye’deki tek acentesi olduğumuz Robinson Club Sarıgerme Park, muhteşem doğası, zengin su sporları imkânları ve sessizlik anlayışla sakin tatil arayan misafirlerimiz için eşsiz fırsatlar sunuyor” dedi.

Giden geri geliyor

Robinson Club Sarıgerme Park Genel Müdürü Stefan Forster ise, 284 bin metre karelik bir alan üzerine kurulu ve Dalaman Havaalanına 15 dakika uzaklıkta bulunan otellerinin Sarıgerme’ye ise 1 kilometre mesafede bulunduğunu söyledi. Forster, otelin Mayıs-Ekim döneminde Türkiye’deki tek acentesi olan Setur’un katkısıyla 6 ay boyunca misafir ağırlayacağını belirtti. Forster iddialı oldukları spor imkânlarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Otelimizde, açık hava spor alanı, turnuva standartlarında kum tenis kortları, okçuluk alanı, yaz aylarında sabit esen rüzgârı ve Türkiye’nin en büyük Katamaran okulunun yanı sıra her yaş gurubu için Rüzgâr Sörfü aktivitesi sunuluyor ve 13-17 yaş arasındaki gençlere özel aktivite programları (ROBS) hazırlanıyor. Her iki spor dalında lisanslı temel eğitim programının yanında ileri teknik eğitimleri veriyoruz. Misafirlerimiz 2 günlük eğitim programları sonucunda dünyada geçerli lisans sahibi olabiliyor. Dünyanın farklı ülkelerinden ödüllü sporcuları da eğitmen olarak ağırlıyor ve misafirlerine bu sporcularla antrenman yapma olanağı da sağlıyor. Sunduğumuz bu hizmetler ve güler yüzlü servis anlayışımızla misafirlerimizin yüzde 70’ini tekrar ağırlayabiliyoruz.”

Gastronomide yeni ufuklar

296 odası olan Robinson Club Sarıgerme Park’ta 6 farklı oda tipi bulunduğuna dikkati çeken Forster, şık ve stil dolu bir atmosferde eğlence, tiyatroda kaliteli akşam şovları, Gastrotainment (gastronomi ve animasyon), “Bar ve dans”, gece kulübü, Chillout saatleri ve canlı müzik misafirlerin keyifli zaman geçirmesi için düzenlenen etkinlikler arasında yer aldığı bilgisini paylaştı.

Misafirleri için iki haftada bir değişen aksiyonları ve temalı mutfak konsepti hazırladıklarını anlatan Forster, “Otelde bir gün Asya mutfağının tadını çıkarabilir, diğer gün İtalyan ya da White Night gecesinde eğlenebilirler. Tecrübeli mutfak şeflerimiz Türk ve dünya mutfağından en güzel örnekleri, gurme mutfaklarımızda sunuyor” dedi.