Bingöl GİMDER ilk ziyaretini Bingöl'e yaptı

GİMDER ilk ziyaretini Bingöl'e yaptı

30.11.2015 - 11:47 | Son Güncellenme:

Gelir İdaresi Müdür ve Müdür Yardımcıları Derneği (GİMDER) Başkanı Ali Mendilli, ilk ziyaretini Bingöl’e gerçekleştirdi.

GİMDER ilk ziyaretini Bingöle yaptı

Gelir İdaresi Müdür ve Müdür Yardımcıları Derneği (GİMDER) Başkanı Ali Mendilli, ilk ziyaretini Bingöl’e gerçekleştirdi.
GİMDER Başkanı Mendilli, beraberinde Dernek Genel Sekreteri İsmail Otacı ve İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyesi Erol Bilgin ile birlikte Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan ve İl Defterdarı Özgür Yılmaz’ı ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Mendilli, “Türkiye’deki 81 ilimizde görev yapan bin 600 vergi dairesi müdürü ve vergi dairesi müdür yardımcısının sorunlarını yerinde görmek üzere ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren Bingöl Vergi Dairesi Müdürü Aydoğan ve İl Defterdarı Yılmaz, heyete teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Mendilli, Türkiye’de kurulu 462 Vergi Dairesi Müdürlüğü’nde 40 bin çalışanıyla yaklaşık 5 milyon vergi mükellefine hizmet etme gayesinde olan vergi dairesi müdür ve müdür yardımcılarının vatandaşa ve ülkeye hizmet gayesinde olduğunu ifade etti. Türkiye’nin güçlü hedeflerine ulaşması için her zaman görev başında olduklarını belirten Mendilli, “Önümüzdeki yeni dönemle birlikte, Türkiye’de 2016 yılında gelirin yüzde 84’ü olan 489 milyar TL vergi gelirini toplayacak olan vergi dairesi çalışanlarının çeşitli sorunlarının çözüleceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.
Derneğin 6 ilde şubesinin bulunduğunu kaydeden Mendilli, “Arkadaşlarımızın sıkıntılarını yerinde görmek amacıyla burada bulunuyoruz. İstanbul’da, Ankara’da veyahut İzmir’de değil ilk olarak Bingöl’de olmayı diledik. Burada misafirperverliğinden dolayı Bingöl Defterdarımız Özgür Bey’e ve Vergi Dairesi Müdürümüz Musa Hamit Bey’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vergi dairesi müdür ve müdür yardımcıları olarak, vergi gelirlerinin tahsilatı noktasında taşra teşkilatında 40 bin çalışanlı bir idarenin çalışanlarının yöneticileri olarak bizler de Türkiye’nin güzel hedeflere ulaşması noktasında çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.
Mendilli ve beraberindeki heyet, Muş Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ve Muş Defterdarı Mustafa Yumuşak’ı ziyaret etmek üzere Bingöl’den ayrıldı.