Giresun GİRESUN’DA APARTMAN BOŞLUĞUNDA BULUNAN BEBEK

GİRESUN’DA APARTMAN BOŞLUĞUNDA BULUNAN BEBEK

28.07.2014 - 17:25 | Son Güncellenme:

.

GİRESUN’DA APARTMAN BOŞLUĞUNDA BULUNAN BEBEK

Giresun’da, sabah saatlerinde bir apartmanın havalandırma boşluğunda bulunan erkek bebeğin evlilik dışı ilişkiden dünyaya geldiği belirtildi.
Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine binanın havalandırma boşluğunda bulunan bebeğin annesinin kim olduğu tespit edildi. Evli olduğu halde evlilik dışı ilişkiden hamile kaldığını itiraf eden Ç.A. isimli kadın tek başına çocuğu dünyaya getirdikten sonra apartman boşluğuna bıraktığını itiraf etti. Apartmanın havalandırma boşluğunda bebeği ölüme terk eden Ç.A.’nın ilk ifadesinde “Bir başkasından hamile kaldığını ve eşinden çeşitli bahanelerle hamileliğini saklayıp evde tek başına doğum yaptıktan sonra bebeği apartmanın havalandırma boşluğuna bıraktığını söylediği“ öğrenildi.
Giresun Özel Ada Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Bayram ismi verilen bebeğin hâla göbek kordonu üzerinde olduğu, 2 kilo 600 gram geldiği kaydedildi. Dünyaya sağlıklı gelmesine rağmen solunum yetersizliğinden dolayı bebeğin yoğun bakımda bulunduğu belirtildi.
Olay, Hacısiyam Mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda oturan bir kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri havalandırma boşluğunda terk edilmiş bir erkek bebek bulmuştu.