Giresun GİRESUNSPOR, BUCASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

GİRESUNSPOR, BUCASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

18.09.2014 - 15:42 | Son Güncellenme:

.

GİRESUNSPOR, BUCASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

PTT 1. Lig’de mücadele eden Giresunspor, Giresun Atatürk Stadyumu’nda deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının provasını yaptı.
Giresunspor teknik direktörü Mehmet Birinci, geçtiğimiz hafta oynadıkları Adana Demirspor ve pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçlarını değerlendirdi. Birinci yaptığı açıklamada “Geçen hafta şanssız bir maç kaybettik. Aslında maçın geneline baktığımızda ortada bir maçtı ama golü atan galip çıktı. Gereksiz yere Adana Demirspor’da futbolcu arkadaşlar oyunu çok geciktirdiler. Her türlü çirkefliği yaptılar. Futbol adına bunlar yakışmıyor. Adana Demirspor’a bakıyorsunuz 15 milyona yakın bir bütçesi, Giresunspor’a bakıyorsunuz 3 milyona yakın bütçesi var. Yine de başa baş mücadele ettik. Golü onlar attı onlar kazandı, biz atsaydık biz kazanırdık. Futbolda bunlar var. Daha da iyi olacağız. Böyle bir seyirci arkamızda olduğu müddetçe Giresunspor’un hiçbir zaman sırtı yere gelmez" dedi.
"İnşallah Bucaspor maçımız iyi geçer" diyen Birinci "Yeni oturan bir ekibiz. Kimse endişelenmesin, telaşa kapılmasın, bu takım bu ligde kalacak. Bizim öncelikli hedefimiz kümede kalmak. Taraftarımız fazla bir beklenti içinde olmasın. Passoligden dolayı bu kadar taraftarın geleceğini tahmin etmiyordum. Geldiler bizleri desteklediler, tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.