Giresun GİRESUNSPOR’DA MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ GÜVEN TAZELEDİ

GİRESUNSPOR’DA MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ GÜVEN TAZELEDİ

26.06.2016 - 17:20 | Son Güncellenme:

.

GİRESUNSPOR’DA MUSTAFA TEMEL BOZBAĞ GÜVEN TAZELEDİ

PTT 1. Lig kulüplerinden Giresunspor’un Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yeniden güven tazeleyen Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, mali disiplini ile örnek bir kulüp olduklarını belirterek, ‘Hedefimiz, UEFA lisansı almış bir kulüp olarak mali konularda yakaladığımız başarıyı sportif başarı ile perçinlemek’ dedi.
UEFA lisansının futbol kulüpleri için önemli bir konu olduğunu anlatan Başkan Bozbağ, ‘Burada çok büyük emek var. Bundan sonrasına bakacağız. Giresunspor’un şu andaki borcu faizler içinde 6,5 milyon civarındadır. Faizleri düşürürsek ortalama 5,5 milyon liraya düşer. Yeni sezon bütçemiz 17 milyon lira olarak belirlenmiştir. Bu ligden düşmediğimiz sürece bunun karşılığı var. Giresunspor’un çok fazla iyisini yapacağını düşünmüyorum. Bu benim son dönemim. Bundan önceki 3 dönemde yakaladığımız grafiği bu sezonda sürdürürsek yakalayacağımız başarılarla memleketin insanlarını sokağa dökeriz’ şeklinde konuştu.
“GİRESUNSPOR’UN ARKASINDAYIZ”
Kongrede konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, "Kulüp başkanımızın aldığı noktayla bugünkü noktada çok büyük fark var. Biz Giresunspor’un arkasında olmaya devam edeceğiz. Giresunspor çok önemli bir yerde. Çok da başarılara imza atmış bir şehir. Giresun’un Süper Lig’de basketbol takımı var, Birinci ligde de şampiyonluğa oynayan bir Giresunspor var. Bisiklet, boks ve birçok dalda başarılı sporcular yetiştiriyoruz. Giresunspor’da görev alacak isimlerin arkasındayız. Giresun belediyesi olarak, futbolun Giresun’da tek markası olan yeşil beyazlı kulübe her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.
Kulübün Aksu’daki tesislerinde gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanlığı’na Osman Öden seçildi.
Tüzüğün 5, 19 ve 47’nci maddelerinde yapılan değişiklikten sonra tek liste halinde gerçekleştirilen seçimde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Başkan Mustafa Temel Bozbağ, Hasan Ali Tütüncü, Reşat Bahat, Metin Koç, Hüseyin Taşkın, Veli Sarıkamış, İbrahim Özkul, Azmi Bük, Hasan Usta, Selim Özyurt, Bahattin Kurt, Nahid R. Yamak, Ercan Pamuk, Mehmet Salih Kazancıoğlu, Ali Sacit Eren, Atakan Ayvaz."