Editörün Seçtikleri Girişimci kadınlara b-Fit'ten yatırım desteği

Girişimci kadınlara b-Fit'ten yatırım desteği

23.12.2014 - 10:33 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin 52 ilinde 200’den fazla kadın girişimcinin işlettiği b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi, yeni yıl dileği girişimcilik olan kadınlara, özel fırsat sunuyor.

Girişimci  kadınlara b-Fitten yatırım desteği

Türkiye’nin 52 ilinde 200’den fazla kadın girişimcinin işlettiği b-fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi, yeni yıl dileği girişimcilik olan kadınlara, özel fırsat sunuyor. 5 Ocak tarihine kadar başvuru yapan kadınlara 5.000 TL franchise bedeli indirimi ve 3 ay ödeme erteleme imkanları sunuyor.

Haberin Devamı

2006 yılında kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların özgürce spor yapabileceği salonlarını Türkiye geneline yaymak için kurduğu şirketiyle 2014 yılı “Kadın Sosyal Girişimci” si seçilen Bedriye Hülya; “Küçük bir yatırımla karlı bir işletme sahibi olmak isteyen kadınlar için yeni yılda da kadınları yatırım fırsatlarıyla destekleyeceğini belirtti.

Bu fırsattan yararlanmak sadece işletme sahibi olarak para kazanmak değil, hayatınızı ve başkalarının hayatlarını da değiştirmek anlamına geldiği için kadın girişimciler adına çok heyecan verici buluyorum” dedi.

100 – 150 m2 alanlarda kurulabilen b-fit, toplumun her kesimine hitap eden fiyat seçenekleriyle ve sadece kadınların spor yapabildiği sistemiyle; kadınlara özgür alanlar sunuyor.

Hem de kadınlara para kazandırıyor. Kendisi gibi, 52 ilden 250’ün üzerinde kadının da girişimci olmasını sağlamış ve kadınlara iş hayatında başarılı olmaları için kurduğu ekiple birlikte; girişimcilik liderliği, eğitimler ve yatırım başlangıcı için know-how destekleri vermiştir. Diyarbakır’dan Bodrum’a kadınları cesaretlendirmiş, az parayla, toplum sağlığına katkı sağlayacak bu sistemi, kadınlar için bir yaşam merkezi haline dönüştürmüştür. Kuruluşundan itibaren 8 yıl gibi kısa sürede, b-fit merkezlerinde 260.000 kadın, 301 ton zayıflamıştır.

Haberin Devamı

Kadın gelişiminin Türkiye’deki önemli destekçilerinden biri olan b-fit, kadınlara özel sağlık, spor ve yaşam biçimi markalarıyla ülke genelinde şube sayısını 400’e çıkarmayı hedefliyor.

Yazarlar