Ege Girişimciler için ilk imzalar atıldı

Girişimciler için ilk imzalar atıldı

29.09.2018 - 23:43 | Son Güncellenme:

İZKA’dan 2018 Fizibilite Destek Programı’ndan yardım almaya hak kazanan ‘İzmir Ticaret Odası Girişimcilik Merkezi’nin protokolü imzalandı

Girişimciler için ilk imzalar atıldı

2018 Yılı Fizibilite Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ilk proje olan ‘İzmir Ticaret Odası Girişimcilik Merkezi’ projesinin imzaları atıldı. Valilik makamında düzenlenen törene; İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayyıldız ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener katıldı. Projeyle İzmir Ticaret Odası bünyesinde kurulması planlanan girişimcilik merkezinin fizibilitesi yapılacak, kentin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tüm teknik detayları düşünülecek.

Haberin Devamı

Destekler sürecek

İTO Başkanı Özgener, girişimcilerin ve start-upların gerek maddi gerek manevi olarak desteklenmesinin öneminden ve merkez bünyesinde sunulması planlanan hizmetlerden bahsetti, başarılı fikirlerin ürüne ve ticari faaliyete dönüşümleri için gerekli tüm süreçlerde girişimcilerin yanında olacaklarını söyledi. İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız da, “Girişimciliğin desteklenmesine yönelik çalışmalar güçlendirilecek. Kentte elde edilen başarılar, merkezin önümüzdeki dönemde hayata geçmesiyle ivme kazanacak” ifadelerini kullandı.