Antalya "GİRİŞİMCİLİK VE KÜÇÜK İŞLETME YÖNETİMİ" SEMİNERİ

"GİRİŞİMCİLİK VE KÜÇÜK İŞLETME YÖNETİMİ" SEMİNERİ

04.04.2014 - 09:55 | Son Güncellenme:

.

GİRİŞİMCİLİK VE KÜÇÜK İŞLETME YÖNETİMİ SEMİNERİ

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Elmalı Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı öğrencilerine "Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi" semineri verildi.
AÜ Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mükerrem Oral Atalay rehberliğinde gerçekleştirilen seminerde Ülker-Net Şirket Müdürü ve Sistem Sorumlusu Behçet Ülker öğrencilere, "Girişimcilik ve Küçük İşletme Yönetimi" ile ilgili bilgiler verdi. Girişimcilikte hayallerin peşinde koşmaşmanın başarıyı getirdiğini belirten Ülker, "Reddedilmeye olan dayanıklılık, sadece reddedilerek kazanılır. Girişimciyseniz deriniz hızla kalınlaşır. Böylece zorlu ama keyifli başarılara imza atarsınız" dedi.
Öğretim Görevlisi Mükerrem Oral Atalay ise girişimcilikte en önemli olgunun iletişim olduğunu kaydederek, iletişimi geliştirmek ve korumak için iyi bir network ağına sahip olunması gerektiğini ifade etti. Sektörün önde gelen girişimcileri ile öğrencileri buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Atalay, "Hayat boyu öğrenme başarıya giden yolda önemli bir kriterdir" şeklinde konuştu.
Seminerde öğrencilerin soruları da yanıtladı.