Cadde Gişe ve reyting endişem yok

Gişe ve reyting endişem yok

15.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Hadi Be Oğlum’da balıkçı Ali’yi canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, “Gişe ve reyting endişem yok. Esas olan işin ruhuma işlemesi ve akıllarda kalması” dedi.

Gişe ve reyting endişem yok

Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in başrollerini paylaştığı ‘Hadi Be Oğlum’un galası Kanyon’da yapıldı. Tatlıtuğ, “Artık kendimi beyazperdede daha çok görmek istiyorum. ‘Kelebeğin Rüyası’ndan sonra ara vermiştim. Bu proje içime çok sindi. Gişe ya da reyting endişem yok. Esas olan işin ruhuma işlemesi ve akıllarda kalması... Sıcak ve sevgi dolu bir film çekmeye çalıştık” dedi.

Haberin Devamı

Gişe ve reyting endişem yok

Gişe ve reyting endişem yok
Gecede şıklığıyla dikkat çeken Büşra Develi ise çok heyecanlı olduğunu ve izleyenlerin tepkisini merak ettiğini söyledi. Filmde müzisyen kimliğiyle yer alan Feridun Düzağaç ise, “İçinde yer almaktan dolayı onur duyduğum, sevgi ve güzellikle çevrili bir proje oldu. Milenyum çağında en büyük sorun iletişim... Bunu sonuna kadar işleyen, son derece zarif bir film yaptık. Umarım yüreklere dokunur” şeklinde konuştu. Mutlu gününde eşini yalnız bırakmayan Başak Dizer, “Bu sefer bizi ağlatacaklar” dedi.

MİNİK ALİ UĞUR GETİRDİ

‘Hadi Be Oğlum’ filminin yapımcısı Fırat Doğu Parlak’la evli olan Burcu Kara, “Oğlumuz Ali ilk adımını bugün atarak uğurumuz oldu” dedi.

Üç kuşak baba-oğul hikayesini, özgün bir senaryoyla beyazperdeye taşıyan ‘Hadi Be Oğlum’ filminin galası, Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Sanat ve iş dünyasından pek çok konuğun davetli olduğu geceye, ünlüler akın etti. Projenin dokuz haftada hayata geçtiğini söyleyen başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, “Umarım sinema adına iz bırakacak bir yapım olur” dedi. Minik oyuncu Alihan Türk-demir, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. “Sette bana yardımcı olan bütün ekibe çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuşan Türkdemir, babalığın Tatlıtuğ’a yakıştığını belirtti. Etkinliğe filmin yapımcısı olan eşi Fırat Doğu Parlak’la katılan Burcu Kara, “Oğlumuz Ali ilk adımını bugün atarak, uğurumuz oldu” dedi.

Haberin Devamı

Gişe ve reyting endişem yok

Galaya tek başına giden Fulya Zenginer, sevgilisi Küntay Evren’le ilgili sorular üzerine, “Aşk yaşarken çocuklaşıyorum, bu konuda konuşmak tuhaf geliyor, alışamadım” açıklamasını yaptı.

Gişe ve reyting endişem yok

Yeni imajıyla dikkat çeken Furkan Palalı, “Bir proje için sakal uzattım” dedi.