Cadde Gizem Karaca: Evlendim, rahatladım

Gizem Karaca: Evlendim, rahatladım

25.09.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

Emre Saygı'nın hazırlayıp sunduğu Türkiye’nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, geçtiğimiz günlerde Kemal Ekmekçi ile dünya evine giren oyuncu Gizem Karaca oldu.

Gizem Karaca: Evlendim, rahatladım

"Köye Yerleşebilirim"

Haberin Devamı

Dizi çekimleri için bir yıl Muğla’da yaşadığını ve ileride köy hayatı yaşamayı çok istediğini belirten Gizem Karaca, "Bir sene dizi çekimleri için Muğla’da yaşadım. Ama çok ileride her şeyi bıraktıktan sonra gidip köye yerleşmek istiyorum. Köy hayatını dizide yaşadım ama kendim ona uyum sağlayabilirmiyim şuan tam olarak bilemiyorum” dedi.

"Hazır Hissedince Olacak"

Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna güzel oyuncu, "Çocuk isteme durumu ileride kendimizi hazır hissedince olacak bir şey. Şu an için daha çok erken” yanıtını verdi.

"Çok Hiperaktifim"

Çok hiperaktif bir insan olduğunu ve bundan dolayı iki defa ameliyat olduğunu dile getiren Karaca, "Hiperaktif birisiyim. Basketbol ve at binmekten dolayı iki kere çapraz bağlarımı kopartıp ameliyat oldum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Ayakkabı Hastalığım Var"

Kadınlarda olduğu gibi kendisininde ayakkabı hastalığı olduğunu ancak spor ayakkabılara da ilgili olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Benim de ayakkabı hastalığım var ama daha çok spor ayakkabı seviyorum 50den fazla spor ayakkabım vardır” ifadelerini kullandı.

"Evlenince Hayatım Değişmedi"

Evlendikten sonra hayatında bir şey değişmediğini ama rahatladığını söyleyen Gizem Karaca, "Evlenince hayatında bir şey değişmiyor ama rahatlıyorsun. 'Artık evlendik sıkıntılar bitti' diye. Düğünde masa düzeni ve davet süreci biraz zorlu oldu çünkü davetlilerin Bodrum'a gelmesi gerekiyordu” dedi.

"Kemal Turşuyu Yiyince Tamam Dedim"

Eşi Kemal Ekmekçi’nin turşuyu hiç sevmediğini ancak kız isteme töreninde kahvesinin yanına turşu koyduğunu söyleyen Gizem Karaca “ Kemal turşuyu hiç sevmiyor. Önünde görünce hemen başka yere kaldırıyor. Bende istemeye geldiklerinde tuzlu kahvenin yanına turşu koydum. Turşuyu yedikten sonra tamam artık her şey olabilir dedim” dedi.

"Amerika’ya Taşınmak İstiyorum"

Oyunculuk yapmak için Amerika’ya taşınmak istediğini dile getiren Karaca, Oyunculuk için Amerika’ya taşınmayı istiyorum. Ancak bu çok zorlu bir süreç. Orada tanıdıkların olacağı iyi bir ajansla başlamak gerekiyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"Çok Dağınığım"

'Ay Lav Yu Tuu' filmiyle seyirciyle buluşan güzel oyuncu, çok dağınık olduğunu ve buna kendisinin de tahammül edemediğini belirterek, "Kendimde tahammül edemediğim huyum, çok dağınık olmam. İşimde çok detaycı ve düzenliyim ama evimde odamda çok fazla dağınığım” dedi.