Editörün Seçtikleri Gliss’ten Yeni Magnificent Strength Serisi; saçlarda güzelliğin güç gösterisi…

Gliss’ten Yeni Magnificent Strength Serisi; saçlarda güzelliğin güç gösterisi…

20.05.2016 - 16:40 | Son Güncellenme:

Gliss’in Yeni Magnificent Strength Serisi ile kusursuz uzayan saçlar…

Gliss’ten Yeni Magnificent Strength Serisi; saçlarda güzelliğin güç gösterisi…

Schwarzkopf’un lider saç bakım markası Gliss’in şimdi zayıf ve cansız saçlar için yeni ve çok güçlü bir çözümü var. Yeni Gliss MAGNIFICENT STRENGTH Serisi, ilk kez ayrı ayrı saç liflerini güçlendirmek için üç-protein kompleksinin onarım gücünü bir araya getiriyor. Sonuç; canlı, ışıldayan, güçlü, söz dinleyen, görkemli hacmiyle dikkat çeken ve kusursuz uzayan saçlar… Gliss MAGNIFICENT STRENGTH Serisi’ndeki her ürün saçları şımartıyor ve zayıf saçları onarıyor!

Haberin Devamı

Zayıf, kırılgan ve cansız saçların en büyük nedeni, düşük protein seviyesi… Proteinler saçların yeniden yapılanmasına ve güçlenmesine yardımcı oluyor. Gliss MAGNIFICENT STRENGTH, üç-protein kompleksi ile cansız ve zayıf saçlara yeniden güç aşılıyor. Seride yer alan şampuan ve saç kremi, saça güç ve hacim kazandırıyor. Kullanım sonrası güçlenen saçlar kolayca şekil alıyor. Ayrıca saçı kökten uca kadar besleyerek ileride oluşabilecek hasarın da önüne geçiyor. Cansız, kırılgan ve mat görünüm tamamen geçmişte kalıyor. Üç-protein kompleksi içeren yenilikçi formül, güçlü saçlar için etkili bir protein takviyesi gerçekleştiriyor ve kusursuz uzayan saçlar yaratıyor. Yüksek performanslı üç protein, geliştirmek ve güçlendirmek için her saç telini onarıyor.

Haberin Devamı

Gliss MAGNIFICENT STRENGTH Şampuan
Güçlü ve canlı saçlar yaratırken hacim kazandırıyor. Nemli saça uygulayarak iyice durulamak yeterli oluyor.

Gliss MAGNIFICENT STRENGTH Krem
Saçları kökten uca kadar güçlendirerek göz kamaştıran saçlara sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2015 mali yılında 18 milyar 100 milyon Euro’luk satış ve 2,9 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.

Yazarlar