Gündem Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

06.04.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

Cumartesi günlerinin en çok takip edilen dizisi Göç Zamanı'dan yeni bölüm fragman heyecanı başladı. Heyecanın hiç bitmediği Göç Zamanı dizisinde 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı ne olacak? İşte Göç Zamanı 11. bölüm fragmanı ve özeti haberi.

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Limon Film imzalı, Veli Çelik’in yönettiği, başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut ve Cansu Tosun’un paylaştığı sevilen dizi Göç Zamanı yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk bölümden beri büyük ilgiyle izlenen Göç Zamanı 10. son bölümündeki kritik sahneler gündeme bomba gibi düştü. Göç Zamanı her Cumartesi saat 20:00'da Star TV'de!

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hande’nin cesedi başında yakalanan Yılmaz’ın hayatı bambaşka bir yola giriyor. Buradan dönüşü mümkün olacak mı? Sevgi ve Demir; Yılmaz’ın yakalanmasıyla yıkıyorlar. Artık onlar için de hayat hiç kolay olmayacak… Hande’nin gizemli ablası, Hande’nin öldüğünü haber alır almaz hastaneden kaçıyor. Yılmaz, suçsuzluğunu ispatlamak zorunda. Ama daha büyük bir tehlike adım adım yaklaşıyor. Kiraz’ın kaçtığını gören Yemin peşinde. Kız kardeşini adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Başaracak mı, yoksa Kiraz karanlık bir dehlize kaybolup gidecek mi? Cennet, Kiraz’ın kaybolmasıyla birlikte tamamen yıkılıyor. Tek ümidi Yemin….Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi star’da.

Haberin Devamı

Sevgi girdiği çıkmazdan kurtulmanın yolunu intihar teşebbüsünde buluyor. Yılmaz bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Hande’nin akıl almaz oyunlarıyla baş etmek zorunda.

Hande, Yılmaz’a otel gecesinin meyvesi olarak bebek beklediğini söylemesi işleri iyice karıştırıyor. Kiraz, kadın tüccarlarından yakasını kurtaramayacağını anlayınca, boyun eğiyor. Geri dönüşü imkansız bir yola giriyor.

Zümrüt ve Yusuf aşkı adım adım tırmanırken Demir de Yusuf’a iyice bileniyor. Cennet, Yılmaz’dan uzak durmak için araya mesafe koydu ama kuruş parası, sığınacağı tek güvenli bir liman olmadan ayakta ve hayatta nasıl kalacak?

Bunların yanı sıra baştan ayağa öfkeyle donanmış, gizemli bir kadın adım adım yaklaşıyor. Kim bu kadın ve ne istiyor. Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle Cumartesi Star’da.
Göç Zamanı 30 Ocak 2016 yılında Star TV'de yayın hayatına başlayan, başrolerini Vahide Perçin ve Talat Bulut'un paylaştıkları dizidir.Göç Zamanı, bir annenin; Cennet'in zulümden kaçırdığı çocuklarıyla birlikte bilmeden girdiği bir cehennemde; her biri gözlerinin önünde dağılıp giderken onlara sahip çıkmak için gösterdiği inanılmaz mücadeleyi ve onlar için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Cennet (Vahide Perçin) Kimdir?

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Dizideki Cennet, törelere ve erkeklerin egemen olduğu bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, direnmiş, karşı koymuş güçlü bir kadını canlandırıyor.
Güzeller diyarı İzmir'de 13 Haziran 1965 yılınd adoğmuştur. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden birincilikle mezun olmuştur. 2003 senesinde Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan karakteri ile sanat dünyasına adım atmıştır. Partneri Talat Bulut ile 2007 'de kanal D ekranlarında yayınlanan Annem dizisinde birlikte rol almışlardır. Son rol aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde ise yaşlı Hürrem Sultan'ı canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Yılmaz (Talat Bulut) Kimdir?

Göç Zamanı 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

23 Mart 1956 yılında Kars Sarıkamış'ta dünyaya gelmiştir. Usta oyuncu Pınar Afşar Bulut ile evli ve Hazal Bulut isminde kızları vardır. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Talat Bulut'u son olarak 2014 yılında yayınlanan Mucize filminde Muallim rolü ile hatırlıyoruz. Annem dizisinde de Musa Bayri karakteri ile başarılı bir oyunculuk izlemiştik.