Gündem Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.04.2016 - 09:25 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Göç Zamanı'nda bu hafta 14. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Merakla beklenen Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümde Yıldız'ın büyük projesi paramparça olmuştu. İşte Göç Zamanı son bölüm özeti ve yeni fragman haberi.

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Göç Zamanı dizisi törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor. Göç Zamanı izleyiciler tarafından soluk soluğa izleniyor. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki “Göç Zamanı” Salı akşamları 20.00’de Star Tv ekranlarında...

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız’a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş’tir. Fakat konuşmaz. Cennet’in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt’ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

Haberin Devamı

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Vahide Perçin'e övgü...

Göç Zamanı dizisinde Zümrüt’ü canlandıran Cansu Tosun yaptığı röportajda dizide annesini oynayan Vahide Perçin’den övgüyle bahsetti.

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perçin’le kamera karşısına geçtiği için şanslı olduğunu söyleyen Tosun, “Onunla her sahne ayrı bir ders” dedi.

Star’da Salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Göç Zamanı dizinin genç oyuncusu Cansu Tosun yeni rolü Zümrüt’ü şöyle tanımladı;

“Vizyonu, hayali ve umutları olan bir kız. En önemlisi annesinin ona verdiği özgüven onun böyle olmasına yol açmış. En çok da Zümrüt'ün annesi kızının okumasını ve kendisiyle aynı kaderi yaşamaktansa amaçlarının peşinden gitmesini isteyen kişi. Yani Zümrüt tüm gücünü annesinden alıyor aslında ve onun gibi dimdik, güçlü bir kız olmaya çalışıyor. Bazen korkuları onu yenmeye çalışsa da o yoldan gitmek için her şeyi yapabilecek bir kız.“

Çekimlerden önce şive çalışmasında bulunduklarını söyleyen Tosun, dizide Vahide Perçin’in kızını canlandırmanın kendisi için büyük şans olduğunu ve onunla geçen her sahneyi ders olarak gördüğünü söyledi.