Gündem Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır?

30.04.2016 - 14:24 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının beğeni ile izlenen dizisi Göç Zamanı son bölümde Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.Peki, merakla beklenen Göç Zamanı 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son gelişmeler...

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır

Göç Zamanı dizisi törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor. Göç Zamanı izleyiciler tarafından soluk soluğa izleniyor. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın başrollerindeki “Göç Zamanı” Salı akşamları 20.00’de star Tv ekranlarında...

Haberin Devamı

Göç Zamanı 14. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız’a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş’tir. Fakat konuşmaz. Cennet’in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt’ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Haberin Devamı

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya Radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

Vahide Perçin'e övgü...

Göç Zamanı dizisinde Zümrüt’ü canlandıran Cansu Tosun yaptığı röportajda dizide annesini oynayan Vahide Perçin’den övgüyle bahsetti.

Perçin’le kamera karşısına geçtiği için şanslı olduğunu söyleyen Tosun, “Onunla her sahne ayrı bir ders” dedi.

Star’da Salı akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen Göç Zamanı dizinin genç oyuncusu Cansu Tosun yeni rolü Zümrüt’ü şöyle tanımladı;

“Vizyonu, hayali ve umutları olan bir kız. En önemlisi annesinin ona verdiği özgüven onun böyle olmasına yol açmış. En çok da Zümrüt'ün annesi kızının okumasını ve kendisiyle aynı kaderi yaşamaktansa amaçlarının peşinden gitmesini isteyen kişi. Yani Zümrüt tüm gücünü annesinden alıyor aslında ve onun gibi dimdik, güçlü bir kız olmaya çalışıyor. Bazen korkuları onu yenmeye çalışsa da o yoldan gitmek için her şeyi yapabilecek bir kız.“

Çekimlerden önce şive çalışmasında bulunduklarını söyleyen Tosun, dizide Vahide Perçin’in kızını canlandırmanın kendisi için büyük şans olduğunu ve onunla geçen her sahneyi ders olarak gördüğünü söyledi.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Vahide Perçin Cennet - Gözü kara bir anne.. Gerekirse ölebilecek kadar.. Cehennem gibi bir hayata boyun eğmeyen bir kadın Cennet.. Yalnız kızlarının değil hayatına girdiği tüm insanların hayatı değiştirecek bir kadın.. Cennet baş eğse de asla boyun eğmez. Aşk konusunda yaralı.. Bu yüzden kendisi gibi başka birini yaralamaktan korkuyor. Bu yüzden Sevgi’den nefret bile etse onu kendi cehennemine sürüklemeyi göze alamaz. Başkalarının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurmak istemeyen bir kadın.. Kendini bildi bileli halı dokuyor. Peki İstanbul’da karşılaşacağı zorluklara nasıl göğüs gerecek? Nev-i şahsına münhasır kişiliğiyle hükmünü süren bir kadın.. Cennet'in hikayesi izleyicinin gönlüne taht kurmaya aday..

Talat Bulut Yılmaz - Yılmaz başarılı ve vicdanlı bir adam.. Değerleri olan ve onlara sahip çıkmayı bilen güçlü bir karakter.. Tek kusuru belki deaşık olmak olacak … Her zaman duracağı yeri bilmesine rağmen, iyi bir eş olamadığı gibi babalıkta da başarılı değil. Küçüklüğünden beri halı ve kilim dokumacılığına meraklı.. O ne kadar iyi olursa olsun Demir’e yetemiyor. Cennet’in müdahalesine kadar da ne olduğunu anlayamayacak. Sevgi ile mutsuz bir evlilikleri var. Bir gün diğer yarısı gerçek aşkını bulacağına inanıyor. Bilal adında bir düşmanı var. Yıllar önce verdiği bir söz ise kaderini değiştirecek.

Haberin Devamı

Tilbe Saran Hanım - Kötülük onun ruhunda.. Hanım Cennet’i ne kadar sevmiyorsa oğlu Yemin’e o kadar tapıyor. En büyük yarası çocuk sahibi olamamak.. Başlangıçta ani kararlar vererek geleceklerini nasıl tehlikeye attığını hesaplayamıyor. Hayattaki tek avantajı varlıklı bir ailede doğması.. Yemin’in kendinden vazgeçeceğini hiç aklına getirmeden yanlış hamleler yapan Hanım, sonunda yalnız kalıyor.

Engin Benli Artem - Yılmaz'ın hem dostu hem de iş ortağı.. Genç yaşta eşini kaybetti ve hayatını kızına adadı. Kızına tapan bir baba.. Cennet’in hep kızları için hayalini kurduğu baba modeli. İşinde mert.. Bağ kurmaktan, duygularını ifade etmekten korkmayan, dürüst bir adam…Hayat duruşu sağlam.. Fakat Yılmaz’la olan dostluğunun arasına istemeden olsa Cennet giriyor. Artem’in gönlü Cennet’ten yana olsa da Cennet’i buna ikna etmesi kolay olmayacak.

Haberin Devamı

Cansu Tosun Zümrüt - Kibar, çalışkan, güzel bir kız. Cennet’in sahip olabildği ilk evladı. Annesine çok bağlı. Yaşından önce olgunlaşmak zorunda kaldı. Okumayı istiyor ama cesaretsiz. Geleceğine inanmıyor. Fakat İstanbul’da ayakta kalma mücadelesi onun naifliğini kıracak ve güçlü bir Zümrüt ortaya çıkacak. Hayatın acımasız olduğunu, ve savaşmak gerektiğini illa öğrenecek. En büyük amacı annesinin hayallerini gerçekleştirmek. Bakalım Zümrüt'ün değişim hikayesi nasıl ilerleyecek?

Arzu Gamze Kılınç Sevgi - Yılmaz'a beslediği takıntılı aşk yüzünden kendini mutsuz bir evliliğe ve alkole mahkum etmiş bir kadın.. Yılmaz kadar alçakgönüllü değil. Bugüne kadar aşk dışında istediği her şeyi elde etmiş.. Cennet’i ve kızlarını beğenmez. Bu yüzden Cennet’le sorunlar yaşar. Cennet ona hep iyi şekilde yaklaşırken ve Sevgi de ona karşı yumuşamaya başlamışken, Cennet’le Yılmaz’ın yakınlığı tekrar gündeme gelir. Artık Sevgi, Cennet ve Yılmaz üçgeninde olaylar içinden çıkılmaz bir hale gelir.

Elif Ceren Balıkçı Kiraz - Kiraz kendine biçilen kadere inanmıyor. Cennet'in sözünü dinletemediği ortanca kızı.. Gözü daima yükseklerde.. Gücün paradan geldiğine inanıyor. Hep bir isyan halinde. Fakat olayları fırsata dönüştürmede usta.. İstediği zengin hayata kolayca adapte olabileceğine inanırken tam tersine sınırlarını aşacak ve zengin evdeki görgüsüz kız olup çıkacak. Bu haliyle sürekli annesi Cennet’i utandıracaktır.

Gürkan Günal Yemin - Cennet’in doğar doğmaz kuması Hanım'a verilen en büyük çocuğu. Annesini Hanım sanıyor. Gözü kara.. Yemin için annesi bildiği Hanım'dan gayrı hiç bir kadının adı yok.. Cennet gibi yumuşak değil. Çok konuşmaz, çok gülmez.. Yaşadıklarını kimseyle paylaşmaz. Cemal ve Hanım’a benziyor daha çok. Kolay olmasa da Cennet sonunda onun içindeki iyiliği buluyor ve çıkartıyor. Kardeşleriyle hiç bağı yok. Birbirlerini sevmiyorlar.

Bertan Asllani Demir - Demir kendine güvenli ama dünyaya güvensiz bir adam.. Demir kendi dünyasında kendi doğrularına göre yaşayan bir adam. Hiç kimse ve hiç bir şey olmak istemiyor.
Berra İsre Telikacı Güneş - Cennet'in en küçük kızıdır.

Mehmet Çepiç Muhtar - Köyün muhtarıdır. Hanım'ı sevmektedir. Hanım'ın kocasının ölmesinden sonra Hanım'a sarkıntılık etmiştir. Kötü niyetlidir.